Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Resmi göremeyen tek benmiyimİlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Bizde kullanabiliyor muyuz pekiİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İşte budur,çok beğendimİlk olarak tsena61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de yaptım üç beş bir şey Kaptan için...
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Teşekkürler, sevindimİlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte budur,çok beğendim

Onur'un gol sevinçlerine hastayım ben yahu! Şunu klasörümde buldum, zamanında twitterdan almışım herhalde (sahibine teşekkürler). Burada da bulunmalı diye düşündüm.

Aslında cümlemi düzeltmem gerek. Onur'un bizim gibi üzülüp bizim gibi sevinmesine hastayım. Ayrıca Onur'un gol sevinçlerinin derlendiği bir video mükemmel olurdu düşüncesindeyim. İlgililere duyurulur
BİZE HER YER TRABZON
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor''
-ŞENOL GÜNEŞ-
Yorum
-
Emeğine,ellerine sağlık çok güzel hepsiİlk olarak tsena61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler, sevindim
Onur'un gol sevinçlerine hastayım ben yahu! Şunu klasörümde buldum, zamanında twitterdan almışım herhalde (sahibine teşekkürler). Burada da bulunmalı diye düşündüm.

Aslında cümlemi düzeltmem gerek. Onur'un bizim gibi üzülüp bizim gibi sevinmesine hastayım. Ayrıca Onur'un gol sevinçlerinin derlendiği bir video mükemmel olurdu düşüncesindeyim. İlgililere duyurulur
Onur bizden biri bende beğeniyorm çok içten seviniyor
Yorum
-
Çok güzel işler geliyor.
Tebrikler arkadaşlar, devamını rica ediyoruz."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum