aferin cok güzel olmus eline saglik.. Simdiki nesil de böyle üretkenlik olduktan sonra arkamıza bakmaya gerek yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor ( South Park ) Pack
Daraltma
X
-
Hepsi cok güzel olmus Kaan. Eline emegine saglik. Isim vermeden yayinlayanlari da Allah bildigi gibi yapsin."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaferin cok güzel olmus eline saglik.. Simdiki nesil de böyle üretkenlik olduktan sonra arkamıza bakmaya gerek yok..İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni farkettim Gökhan Ünal'ı.
Saç ektirmiş hali. ççç
Eline sağlık tekrar.İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi cok güzel olmus Kaan. Eline emegine saglik. Isim vermeden yayinlayanlari da Allah bildigi gibi yapsin.İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMükemmel olmuş teşekkürler...Teşekkürler..İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeline sağlık kaan

Teşekkürlerinizi eksik etmediğiniz için bir alkış da size gelsin.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
süper büyük çoğunluğunda hiç isimlerine bakmaya gerek kalmıyor.eline sağlık kaanımHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaan, eline sağlık kardeşim.
İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçççççç ellerine saglık cok güzel olmuş çççİlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüper büyük çoğunluğunda hiç isimlerine bakmaya gerek kalmıyor.eline sağlık kaanımİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni farkettim bu başlığı.Süper olmuş ya eline sağlık Kaan
Teşekkürler.İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEline sağlık Kaan çok güzel olmuş.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum