Baktım ama göremedim. Böyle bir başlık varsa diğeri ile birleştirilsin. yoksa bekliyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Fatih Tekke Özel
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Program'da Bi Karışıklık Oldu Atakanİlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaat 11:03.

Başlıyacağım Birazdan
Yorum
-
Google'de Fatih Tekke yazınca çıkan resimleri paylaşıp bunun adına Bmn Fatih Tekke Özel demek biraz garip olmuyor mu arkadaşlar?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
genellıle herkes bole yapıyo..... bknz: alanzınho ozelİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'de Fatih Tekke yazınca çıkan resimleri paylaşıp bunun adına Bmn Fatih Tekke Özel demek biraz garip olmuyor mu arkadaşlar?
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
O Zaman Walpaper Ve Avatar'cılar Göreve !İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'de Fatih Tekke yazınca çıkan resimleri paylaşıp bunun adına Bmn Fatih Tekke Özel demek biraz garip olmuyor mu arkadaşlar?
Yorum
-
Googleden tek tek arayıp bulmaktansa buraya eklemek daha güzel bir başlık altında bulabiliyoruz birçok fotoğrafı o yüzden şimdilik şu fotoğraflar buraya eklensin ondan sonra bizim işimiz kolaylaşıyor fotoğraf aramak zorunda kalmıyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum