Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Alanzinho Özel
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Resmi sitenin giriş sayfasından (ç)aldım.İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePoyraz harika olmuş sade ve güzel..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Logonun yıldızını unutmadm merak etme ama yıldız kompleksimiz olmadığını düşünüyorum yani daha sade yapmaya çalşdığım için,sonunca o yıldız bizim göğüsümüzde içimizde büyüklük ismimizdeİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeckham çok güzel yapmışsın haklısın valla
(çaktırmadan logonun yıldızı nerede?
)
ama yıldızlısınıda yaparım zaten resmi siteye ne yaparlarsa bende aynı resmi kendm yapıp koyucam artık
-beck is back-
32
Yorum
-
Kardeşim Albayrak dönemini biliyoruz biz ayda bir bir şey zar zor ekleniyordu.İlk olarak David Beckham tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiteye gerekli önem verilmiyor gerçekden sitenin girişindeki resim mi daha güzel arkadaslar yoksa benm alta verdiğim resimmi ? ben evde amatör bi şeklde bunu yapabiliyorsam onlar daha güzelini yapmalılar sizce ?
Şimdiki siteyi öpün de alnınıza koyun
Çalışman güzel olmuş ayrıca
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
hastasıyım ben bu hüseyiyin gülüşe bakİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok seviyom lan ben bu adamı
Kahrolsun endüstiryel futbol.YAŞASIN HOLİNANİZM!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum