Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç sonu Kolbastı Gösterisi… Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız video kısa.TRT mi kısa yayınladı yoksa sen mi kestin??
    Eğer sen kestiysen uzununu istiyoruz..

Yorum

• İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stadyum..hangısı ..egemenın kı mı...Egemenın 3lü stadyum linki su an calışıyor..
      Tamam.....
      1

Yorum

• Süper videolar
        Teşekkürler diplomat61
        .:'TraBz0nSp0r':.
        X ANTİ istanbul X

Yorum

• İlk olarak Caner Dikan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kralsın kral..
          Sırf bu videonun orjinali vardır diye üye oldum bmn'ye
          Sağol..
          Saflarımıza 1 kişi daha kattıysam ne mutlu bana

İlk olarak Caner Dikan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız video kısa.TRT mi kısa yayınladı yoksa sen mi kestin??
          Eğer sen kestiysen uzununu istiyoruz..

o kadar bekledim TRT uzun yayınlar dıye ama bu kadar yayınladı..... Şampiyon olursak o zaman kesemezler sanırım....))

Saygılar
          TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
          İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• çok güzel videolar ellerine sağlık
            stadyum linki çalışmıyor galiba
            Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• İlk olarak Sait Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok güzel videolar ellerine sağlık
              stadyum linki çalışmıyor galiba
              Tesekkurler...Stadyum linki şu an çalışıyor...

Çalışmazsa şöle bi yazı var hemen yukarda ona tıklayın link açılır...

"Retry Download"

Saygılar
              En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 12:02.
              TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]

Yorum

Tesekkurler...Stadyum linki şu an çalışıyor...

Çalışmazsa şöle bi yazı var hemen yukarda ona tıklayın link açılır...

"Retry Download"

Saygılar
                teşekkür ederim.
                Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

Saflarımıza 1 kişi daha kattıysam ne mutlu bana
                  Sağlam eleman kattın yani Sezonda en az 10 deplasman yapan bi adamım
                  Kardeşim madem böyle bi imkanın var; o zaman Lig Tv'den kaydet maç sonlarını..

Yorum

Sağlam eleman kattın yani Sezonda en az 10 deplasman yapan bi adamım
                    Kardeşim madem böyle bi imkanın var; o zaman Lig Tv'den kaydet maç sonlarını..
                    Lig tv olsa ve kaydetsem paylaşmazmıydım....ama malesef lig tvm yok.. uydu alıcısından kaydedıyorum..... duzenlıyorum.... dönusturuyorum...yukluyorum...paylaşıyorum....

Yorum

Lig tv olsa ve kaydetsem paylaşmazmıydım....ama malesef lig tvm yok.. uydu alıcısından kaydedıyorum..... duzenlıyorum.... dönusturuyorum...yukluyorum...paylaşıyorum....
                      Valla ne yalan söyleyim. Çok zahmetli bir işmiş. O kadar uğraşıyorsun, emek veriyorsun. Biz ise kolay bir şekilde bir tıkla izleyip indiriyoruz videoları. Tekrar teşekkürler bugüne kadar verdiğin emekler için

Yorum

Hadi ya Kiminde tesisat olur Lig Tv olmaz; kiminde Lig Tv olur tesisat olmaz Adaletsiz dünya...

Düzenek basit bişeyse anlatsana
                        Ben kaydederim her şeyi

Yorum

• Çok makbule geçti diplomat. Teşekkür edriz.
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Hadi ya Kiminde tesisat olur Lig Tv olmaz; kiminde Lig Tv olur tesisat olmaz Adaletsiz dünya...

Düzenek basit bişeyse anlatsana
                            Ben kaydederim her şeyi
                            Parasızlık.... Napalım bız Trabzon ve Trabzonspor Sevdalıları malesef diğer buyukler gıbı zengın değiliz [en azından çoğumuz]...

malesef pc de tv kartı yok, uydu kartı yok, lig tv yok... .. ben tv nın uydu alıcısının ozellığınden [Pek pahalı olmayan Next YE-2000 FTA-S USB Uydu Alıcısı] yakalayabıldığım goruntulerı onca uğras ve zaman harcayarak yapıyor ve paylaşıyorum.... benım gıbı pek çok arkadaş var... ve hepimizin tek isteği "bir tesekkur"....

Biz Tıpkı Vatanımız Gibi Trabzonumuzu da Karşılıksız Seviyoruz....

Saygılarımla

Diplomat61

Yorum

• Bu güzel videoları bizle paylaştığınız için teşekkür ederiz arkadaşlar.Emeğinize sağlık
                              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Diplomat, teşekkürler...Eline sağlık..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X