erdinç codec yüklü değilse bilgisayarında video oynatımında sorun yaşayabilirsin... " klcodec 414 f " indirmeni tavsiye ederim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç sonu Kolbastı Gösterisi… Hepsi Burada
Daraltma
X
-
Eywallah Saolasnİlk olarak freezone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerdinç codec yüklü değilse bilgisayarında video oynatımında sorun yaşayabilirsin... " klcodec 414 f " indirmeni tavsiye ederim...
Yorum
-
Vallahi ne yalan söyliyeyim.. Gerçekten özledik..İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığı özledim.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Avni Akerde bambaska oluyor ...
Çok kötü alıştırdın bizi Fırtınam ...
Bekliyoruz...İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
aynen öyle oldu.İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper ya!!
İsaac,song,yattara..
Bu afrikalılara ayrı bi sempatim oldu artık
İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...
Yorum
-
İlk olarak Sufyu_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacettepe maçından sonra egemenin üçlüsününvideosu elinde olan warmı arkadaşlar??:meşale2:Ekledim Dostum....:meşale2:
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületesekkürler diplomatİlk olarak OnOuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok saol Diplomat61
Arşivime ne zamandır şöyle güzel bir video koyamamıştım iyi oldu
Rica ederim... Trabzonumuz yensin gerisi kolay.... Tek Moral Kaynağımız O...İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler diplomat61
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

DİPLOMAT61
Yorum