daha hıcbırsey demeye gerek yok zaten kı. vıdeoları seyredelım yeter. ALLAH razı olsun senden ya hatırllattın eskı gunlerı bızlereç cok sagolasın. gerısını de beklıyoruz ınsallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nostalji Trabzonspor Videoları | 95-96 Sezonu | Seri 3 Yayınlandı | Syf. 1 ve 5
Daraltma
X
-
Teşekkürler
Efendim;
Evvelâ bu çok özveri işleyen güzel çalışma için Sevgili Tunga'ya teşekkürlerimle başlayayım. Gerçekten çok zahmetli ve özverili bir işe girişti. Ama her işte olduğu gibi bundan da yüzünün akıyla çıkacağında hiç şüphem yok.
1989-90 sezonundan itibaren Trabzonspor'un lig, kupa ve Avrupa maçları olmak üzere bütün maçlarını videoya çekmeye başlamıştım. Zaman geçtikçe, elimdeki arşiv zenginleşmeye, ben de bundan müthiş bir zevk duymaya başladım. Bilhassa güzel sonuçlanan maçlarımızı tekrar tekrar seyreder, zaman zaman da bir senenin tüm maçlarını baştan sona seyrederdim. O zamanlar zamanın bereketi vardı. Herşey daha bir fazla zaman ayırabiliyorduk.
Bu arşivlemem, şu anda seyretmeye başladığınız sezon olan 1995-96 sezonuna kadar sürdü. O sene kaçırılan şampiyonluğun verdiği isteksizlik, sevgili oğlumun doğumuyla geçici olarak kayınvalidemin yanına taşınmamız ve en nihayetinde görev icabı KKTC'ye gidişim; bu sevdiğim hobime bir son verdi. Ama neticede 7 sezonun hemen hemen bütün maçlarını ufak tefek eksikler dışında çektim.
Ama son yıllarda hem dediğim gibi zaman ayıramamam hem de sonunda Video cihazımın bozulması, Sevgili Tunga'nın da belirttiği gibi kasetlerin de zamanla bozulabileceği tehlikesi, bu çok değer verdiğim arşivi BMN ile paylaşma arzusunu doğurdu. Bu işi için de aklıma ilk olarak, kendisinin de belirttiği gibi Osman gelmişti. Ama kahvaltıda bu durumu kendisine açıkladığım zaman, tesadüftür, yanında Tunga vardı ve hiç düşünmeden bu vazifeyi ona tevdî etti.
Şöyle ya da böyle, bu güzel
görüntüleri seyredebiliyorsanız, bu Tunga üstadım sayesindedir. Çizikler için özür dilerim. Keşke bu VCD'ye aktarma işini daha önce yapsaymışım da, görüntüler bu hale gelmeseymiş. Ama olmuş'la ölmüş'e çare yok. Öte yandan Sevgili Tunga'dan bundan sonraki görüntülerin daha güzel olacağının müjdesini almak doğrusu beni çok sevindirdi.
Arşivdeki görüntüler gerçekten tarihe tanıklık ediyorlar. Meselâ, bundan bir süre önce forumda yer alan "Şota ilk resmî golünü hangi maçta attı?" sorusunu sanıyorum şüpheye yer kalmayacak şekilde öğreneceğiz. Sonra görüntülerini seyrettiğiniz, 3-0 biten Denizlispor maçının rövanşında, Denizli'deki maçta Şota'nın çok uzaktan attığı harika bir gol vardır. O da benim arşivimde yer alır. İnşaallah görüntü kalitesi çok bozulmamıştır.
Bu güzel çalışma için Sevgili Tunga'ya hakkı ödenemeyecek emeklerinden dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum.
.En son Cyzio tarafından düzenlendi; 21.07.2008, 23:58.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Bu başlık bir günün sonunda ikinci sayfaya düşüyorsa....
Geldiğimiz nokta aslında oldukça güzel demektir.
Cyzio Üstadımız, Hocamızın katkılarıyla, daha kaydedilirken duyulan gurura vesile görüntüleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Haftaya yepyeni maçlarla gene ana sayfamızdaki yerini alacaklar.
Maziye bir bakıver,
Neler, neler bıraktık
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Hocam, o zaman 5-1 'lik Bursa kupa finali de arşivinizde var. Bizde o maçın geniş özetini içeren bir kaset vardı ama maalesef şu an nerede olduğunu bilmiyorum.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArşivdeki görüntüler gerçekten tarihe tanıklık ediyorlar. Meselâ, bundan bir süre önce forumda yer alan "Şota ilk resmî golünü hangi maçta attı?" sorusunu sanıyorum şüpheye yer kalmayacak şekilde öğreneceğiz. Sonra görüntülerini seyrettiğiniz, 3-0 biten Denizlispor maçının rövanşında, Denizli'deki maçta Şota'nın çok uzaktan attığı harika bir gol vardır. O da benim arşivimde yer alır. İnşaallah görüntü kalitesi çok bozulmamıştır.
.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Evet ama geniş özet değil. Sadece goller. Ama 6 gol olunca, haliyle biraz genişliyorİlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam, o zaman 5-1 'lik Bursa kupa finali de arşivinizde var. Bizde o maçın geniş özetini içeren bir kaset vardı ama maalesef şu an nerede olduğunu bilmiyorum.
. Sırası gelince seyrederiz.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Çok iyi olmuş. Emeğinize sağlık. Gelene gidene 3 atıyoruz yahu
Bejeke maçında Güntekin Onay gollerden sonra "TS'li oyuncular timsah sevinci yapıyor
" diyor. Denizli maçında da kaptanlarının radyo1'in konuğu olması çok hoş
"Çok büyük bir korkuyla geldik" diyor buraya
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum