İlk olarak ilk(ts)er tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
-
İlk olarak ilk(ts)er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah tonda sade resimler yapabilir misiniz ?
MAsa üstü için.
Cafcaflı resimler masa üstünde güzel durmuyor, dosyalar belli olmuyor.
Siyah - Sade ve Şık-
her zaman önce Trabzonspor
Yorum
-
isteyene hareketsiz olanını verebilirim
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
buralar boş kalmasın benimkiler acemice ama daha guzel yapanlarda varForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
İlk olarak ilk(ts)er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ama bieksiği var sölemeden edemeyceğim keşke bordomavı yazarken ı nin noktasnı koyupta i yazsaydın
ama genede eline sağlık
kılmıyım neyim : )süleymanoğlu
hayat beni 61 kenara
Yorum
-
00111101
Yorum
-
İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Amatör bir çalışma
formadan soğudum o ne yaa
o formanın bi maneviyatı var cristine göre değilll
Yorum
-
İlk olarak murat_bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma altında görmek isteyeceğim son isim
formadan soğudum o ne yaa
o formanın bi maneviyatı var cristine göre değilll“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
Yorum