Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun bir aradan sonra yeni bir calisma
#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima
Yorum
-
Emre , Emre , Emre , Lise mi kazanacan Üniversite mi bilmem ama inşallah kazanırsın , başarılı olursun. Seni buralarda buralarıda geç aramızda görmek isteriz. Sen olmasan Kupa Wallpaper'i göreceğimiz yoktuBu işi gerçekten iyi yapıyorsun Emeklerine sağlık. Zaten devamlı senin son mesajlarına bakıyorum yazmış mı diye ona göre
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre , Emre , Emre , Lise mi kazanacan Üniversite mi bilmem ama inşallah kazanırsın , başarılı olursun. Seni buralarda buralarıda geç aramızda görmek isteriz. Sen olmasan Kupa Wallpaper'i göreceğimiz yoktuBu işi gerçekten iyi yapıyorsun Emeklerine sağlık. Zaten devamlı senin son mesajlarına bakıyorum yazmış mı diye ona göre
Fırsat buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum senin gibi güzel insanlardan tebrikler aldıkça da yapmaya devam edeceğim.
Teşekkür Ederim.
Yorum
-
gecenlerde internette siyah beyaz bi resim buldum
resimde trabzon tribünü vardi, bordo mavi renkler haric her yer siyah beyazdi
bunu yapabilmek icin ne tür programlar gerekiyor bilen varmi acaba??Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum