Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ufak bir deneme..

Şenol Hocama selamlarla..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Luckdown .. Güzel Olmuş Şenol Hoca Çalışması TebrikLer. Çok İyisiniz Ya
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Elinize Sağlik Mükemmel Olmuş Hepsi..

Yorum

• merhaba arkadaşlar uzun zamandır çalışma yapamıyordum..
          (hem işlerimden dolayı hemde ekranım arıza yaptı..aşırı parlak bir ekran kullanmak durumundayım..)
          bu çalışmalar sizde nasıl görünür bilmiyorum ama umarım beğenirsiniz..

Bülbül her mevsim; gül bir mevsim...
          Gül bir mevsim açsa da, bülbüle sorsan, kokusu her mevsim...

Yorum

• Çok güzel ellerine sağlık.....
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Eline sağlık tekrar hoşgeldin abi çalışmalarını ben çok beğeniyorum devamını bekliyoruz
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Uhh Dönüşün muhteşem oldu
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak musty3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  merhaba arkadaşlar uzun zamandır çalışma yapamıyordum..
                  (hem işlerimden dolayı hemde ekranım arıza yaptı..aşırı parlak bir ekran kullanmak durumundayım..)

Süüpperrr

Yorum

• .

Yorum

• Güzel Kemal eline sağlık
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak musty3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        merhaba arkadaşlar uzun zamandır çalışma yapamıyordum..

Bugün beni çıldırttı ama yine de masaüstümde. Ellerine sağlık.

Yorum

• musty3461 ;

Adın Sanırım Mustafa'dır. Mustafa Abi diyeceğim Çalışman çok güzel.

Yaptığın Çalışmada Bordomavi.net yazması çok güzel laf olsun diye söylemiyorum eğer Bordomavi.net yazısını böyle güzel yazacaksan hep takipçin olurum ona göre çalışmalarını kesinlikle beklerim,bekliyorum.

kemaLAZ61 ;

Seninde Bordomavi.net'de birşeyler paylaştığını görmek ne kadar güzel Allah Ayırmasın inşallah.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yorum yapan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim...
                            elimden geldiğince birşeyler yapmaya, takımıma bağlılığımı bu şekilde anlatmaya çalışıyorum...
                            Bülbül her mevsim; gül bir mevsim...
                            Gül bir mevsim açsa da, bülbüle sorsan, kokusu her mevsim...

Yorum

• elleriniz dert görmesin (:
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• Büyük ekran:

.

Yorum

Yükleniyor...
                                X