Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çocuk çok güzel...
    Kamu bimarına canan devay-ı derd eder ihsan / Herkesin derdine derman olan sevglim

Niçin kılmaz bana derman beni bimarı sanmaz mı? / Neden bana derman olmaz, beni hastası sanmaz mı?

Yorum

• Yorum

• En son şahinler61 tarafından düzenlendi; 31.08.2008, 16:31.

Yorum

• Sanırım gözden kaçmış 29 ve 30 yok

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanırım gözden kaçmış 29 ve 30 yok
            katılıyorum 29 -30 nerede ?
            Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
            Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

Sanırım gözden kaçmış 29 ve 30 yok
              sağolasın ya gözden kaçmış düzelttim şimdi

Yorum

• İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her futbolcu için ayrı bir çalışma hazırlamayı düşünmüyorum. Bilginize

of osman abi sözüm yok valla film afişi gibi eline sağlık

İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

halit her zaman ki gibi süper o ok hep yukarıyı gösterir inşallah bundan sonra

Yorum

• Arkadaşlar Mümkün olursa 16:9 Formatında Geniş ekranlar içinde duvar kağıtları düşünseniz fena olmaz
                  t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar Mümkün olursa 16:9 Formatında Geniş ekranlar içinde duvar kağıtları düşünseniz fena olmaz
                    Herkes kendi penceresinden bakıyor olaya

Ben geniş ekrana geçince bayag sorun oldu artık yapmaya başlıyorum

Yorum

Herkes kendi penceresinden bakıyor olaya

Ben geniş ekrana geçince bayag sorun oldu artık yapmaya başlıyorum
                      Ben de geniş ekran kullanıyorum... Lütfen ama...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Bmn İlk ÇaliŞmam Yorumlarinizi Beklİyorum

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 05.09.2008, 14:02. Sebep: Önizleme eklendi
                        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                        İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Çok güzel çalışmalar yalnız daha düzgün bir logo bulabilirdin...
                          En son ilhan tarafından düzenlendi; 05.09.2008, 12:28.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Çalışmalar çok güzel yalnız Kaplan Motifi Trabzonspora ait birşey değil Deniz dalgası gibi birşey düşünsek daha iyi olur bence ve 16:9 olsun resimler
                            t @Selim_Turan

Yorum

• halitaydin61

Sevgili Halit'im arka plan çalışmalarını küçük önizleme eklemesi konusunda bir uyarıda bulunur musunuz?

Yorum

• Arkadaslar acaba birinizde Ankaraspor maci öncesi cekilen ilk 11 fotografi varmi. Fakat büyük boyutlu olmasi daha iyi olur.
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X