Edited by: egemengundogdu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
wallpaper ferhat çökmüs
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD width=20></TD>
<TD vAlign=bottom>
<T>
<TR>
<TD>
</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
wallpaper fatih tekke
<T>
<TR>
<TD width=20></TD>
<TD vAlign=bottom>
<T>
<TR>
<TD>
</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak xenit tarafından gönderildi
Bu resimde neyin nesi Senol Günesin suan trabzonsporlan ilgisinin ne
oldugunu anlayamadim.Ve hangi ISIK ben Senolda en ufak bir ISIK
göremiyorum Aksine Karanliktan baska bisey degil.........
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
YA??SA? FENERBAHÇE !..</span>
TIKLA butonuna bastigimizda "ya??sa? fenerbahçe" marsi esliginde fenere tiklamaya simdiden basliyoruz.
--Flash animasyonun(sesli) boyutu 1.8 mb oldugundan yüklenmesi baglanti hizina göre 1.5 dk. kadar sürebilmektedir.
--Bu flash animasyonu BURAYA TIKLAYARAK bilgisayariniza indirebilirsiniz.(dosya "GoI32743.zip" klasörünün içindedir)
--Animasyonda kullandigim eski gazete arsivleri için "simal yildizi" na tesekkürler.
[FLASH WIDTH=304 HEIGHT=240]http://www.mydnz.com/upload/images/ypY30133.swf[/FLASH]
Bu da bu animasyonun "gif" formatindaki hali.
Yorum
-
ya gülermisin aglarmisin[img]smileys/smiley1.gif[/img] ben vahidin kalmasindan yanayim ve eger seneyede takimin basinda olursa napacaksin onu merak ediyorum...
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak mission_61 tarafından gönderildiİlk olarak worldmaster tarafından gönderildiSen ancak VAHID te isik gör
Hangi karanliktan bahsediyoruz anlamadim..Senol Günes zor zamanda elini tasni altina koydu,Cem Papila gibileri yüzünden sampiyonlugu kaçirdi...Yönetim de istedigi oyunculari almayinca O da istifa etti...Ama Vahid ne yapti?????
Yorum
Yorum