Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -Adrian ,

-resim yükleme siteleri kaliteyi bozuyor.(yukardaki bozulmus ve küçük hali, orijinal için alttaki linke tıklayın)

buraya yükledim , http://www.mirrorcreator.com/files/1...opya.bmp_links
    En son -Samet tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 00:30.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• -Burak,

-resim yükleme siteleri kaliteyi bozuyor.(yukardaki bozulmus ve küçük hali, orijinal için alttaki linke tıklayın)

buraya yükledim yüksek kalitede,http://www.mirrorcreator.com/files/1...opya.bmp_links
      En son -Samet tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 00:35.

Yorum

• Lan Burak güzel olmuş eve gidince arşive ekliyeyim
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Adrian güzel olmuş

Ellerine sağlık Samet
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Samet çok güzel işler yapıyorsun.

Daha sağlam sloganlar hazırlayıp, efsane wallaper'lar çıkartabilirsin.

Kolay gelsin
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Trabzonspor Atıcılık Takımının Resmi Web Sitesi

www.tsaticilik.com Trabzonsporun resmi atıcılık sayfası için profosyonel bir bannera ihtiyacımız vardır.Bu işle yakından ilgilenenlerin atıcılık takımımız için bir güzellik yapmalarını rica ediyorum... Banner boyutu 960x156... Resim ve logo konusunda yardımcı olurum...
              Atıcılık takımı Trabzonspor Kurulduğundan beri var olan bir branştır ve Trabzonspor'un en eski amatör branşıdır. ( Kuruluş Yılı 1966 )

...:::Trabzonspor Atıcılık Takımı Kaptanı:::...

Yorum

• Teşekkürler arkadaşlar

Yorum

• Samet ben buradan indiremedim olum nasıl bir link verdin la indiremedim resimleri
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samet ben buradan indiremedim olum nasıl bir link verdin la indiremedim resimleri
                    Orda linke tıklıyorsun , altta seçenekler var birçok upload sitesi.

Herhangi birini seç , o seni bir linkle yönlendiriyor zaten.

Örneğin rapidshare , hotfile vb vb bir sürü site var istediğini seçebilirsin ordan.

Yorum

• INTER galibiyetinden sonra güzel cali$malar bekliyorum
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İnter 0-1 TRABZONSPOR

Resim sayfayı bozduğu için link veriyorum.
                        ~
                        Arkadaşlar sizden bir şey istiyorum,BMN'nin paylaşmış olduğu TS ve BMN logosu vardı,büyük boyutta.
                        Onları nasıl bulabilirim?
                        En son Murathan tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 16:42.

Yorum

• Samet herkes seni bekliyor
                          yap bir inter wallpaperi
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Şampiyonlar ligii için bir çalışma var mı ?

Yorum

• -resim yükleme siteleri kaliteyi bozuyor.(yukardaki bozulmus ve küçük hali, orijinal için alttaki linke tıklayın)

buraya yükledim yüksek kalitede,http://www.mirrorcreator.com/files/8...opya.bmp_links

Sitede birçok site var , hotfile , rapidshare gibi.

Herhangi birinden indirebilirsiniz.

Yorum

• -Samet,
                                Arkaplan rengini açık mavi şeklinde yapabilir misin?
                                Çok güzel olmuş bu arada

Yorum

Çalışıyor...
                                X