Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samet lig başlasın her hafta en az bir çalışma bekliyoruz senden
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samet lig başlasın her hafta en az bir çalışma bekliyoruz senden
      Çok beklersiniz

Şaka bi yana , vakit bulursam yaparım , malum öss
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• En son murat_bayram tarafından düzenlendi; 15.07.2011, 22:29. Sebep: resim boyutu

Yorum

• aydınlatacak olması lazım dı dimi

neyse buna benzr şeyler yapılmalı benc trabzonsporu şike yaptı gibi gösteren istanbul basın

...................... bunu da yazın

Yorum

• bu adaletsiz arenada asil ve onurlu mücadelen yeter

Yorum

• Şu yaşadıklarımıza ufak bir tepkimiz ,

:

-> v1

-> v2 ( tavsiyemdir )

-> v3

( resimlerin üstüne tıklayınız )

Ayrıca , çok ufak efekt farklılıkları var , yani çok farkları yok versiyonlar arasında .

Resimlere direk ulaşmak isteyenler ,

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak tidis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Fenerli futbolcularin actigi komik alinteri pankartli fotorafa, imkani olan arkadaslar mecnun, korcan,bulent ve umiti de ekleyebilirlerse, hatta kiratli eksioglu akin gibi resimleri de guzel olabilir.

Hala alinteri diyorlar, baskan rakibi satin alsin sen hala alinteri de.

Futbolcuyu anliyorum, haberleri yoksa gercekten boyle olduguna inaniyorlardir ama artik duymayan kalmadi neler oldugunu hala alinteri diyorlar. Hayret...
                Hadi bakayım dikkate alın bu öneriyi. her yerde paylaşalım.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Duvarkağıdı yapmayı beceremem..
                  Şöyle bir şey yaptım..İyi olmadı, diğer arkadaşlardan bombalar gelecektir.

Yorum

• Duvar kağıdı yapmakdan pek anlamam bana yazısız

Şurdaki renklerden güzel bi arka plan yapabilecek bi renktaş var mı ?

Yorum

• Yiğit o yaptığım avatarın duvar kağıdı da mevcut istersen.

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yiğit o yaptığım avatarın duvar kağıdı da mevcut istersen.
                        ben isterim simdikten tesekkürler

Yorum

Yiğit o yaptığım avatarın duvar kağıdı da mevcut istersen.
                          Oo hemde nasıl isterim

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Duvar kağıdı yapmakdan pek anlamam bana yazısız

Şurdaki renklerden güzel bi arka plan yapabilecek bi renktaş var mı ?
                            Yanlış hatırlamıyorsam bu resimi duvar kagıdı olarak ben yapmıstım
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                            BordoMavi.Net
                            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlış hatırlamıyorsam bu resimi duvar kagıdı olarak ben yapmıstım
                              Sen değil Colakoğlu adlı üyemiz yapmıştı diye hatırlıyorum.

Yorum

Sen değil Colakoğlu adlı üyemiz yapmıştı diye hatırlıyorum.
                                buradanda bakabilirsin bunu ben yaptım

facebooktaki grup benim ve sadece benim yaptıklarımı ekliyorum

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Çalışıyor...
                                X