Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colakoglu61 (isminizi bilmediğim için)

Muhteşemsin gerçekten çalışmalarını çok beğeniyorum

Yorum

• En son m.can tarafından düzenlendi; 05.03.2010, 23:48.
      Ölüm varmış, korku varmış, bu dünyanın sonu varmış, bizim için yoktur tasa kalbimde sen yaşadıkça, başarılar gelir geçer asaletin bize yeter deplasmanda Avni Aker'de TRABZONLU GENÇLER hep seninle..

Yorum

• m.can yaratıcı zekada son nokta, tebrikler...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          m.can yaratıcı zekada son nokta, tebrikler...

Alkan Abi ben yapmadım bizim gruptan bi abi yaptı ama yinede yorumun için tşkler
          Ölüm varmış, korku varmış, bu dünyanın sonu varmış, bizim için yoktur tasa kalbimde sen yaşadıkça, başarılar gelir geçer asaletin bize yeter deplasmanda Avni Aker'de TRABZONLU GENÇLER hep seninle..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar bu çalışmayı:

"400 x 220 pixel boyutundaki resmi stat resminiz yapabilirsiniz

Yükleyeceğiniz resim JPG veya GIF uzantılı ve en çok 75 kb. büyüklüğünde olmalıdır."

Şeklinde bana yapabilir misiniz? İnternet üzerinde bir yerde kullanmak istiyorumda size zahmet olmassa?

Beklicem Teşekkürler.
            teşekkürler süpermiş

Yorum

• Avatar bölümünde şeffaf avatar yapanlar resmi büyük yaparlarsa çok daha güzel şeyler çıkabilir

Yorum

• Remzi Giray Kaçar

Yorum

• uyku tutmadı ...

Yorum

• birde bu var..

Yorum

• Emre ve Murathan çalışmalarınız güzel olmuş tebrikler
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Emre, böyle devam edeceksen uyumamanda fayda var. Uyutmayalım seni o zaman. Çalışmalar güzel.

Çolakoğlu, çalışmalarını beğeniyle takip ediyoruz. Fakat, imzalarını resimlerin sağ ya da sol alt köşelerine atarsan daha güzel olur. İmza çok dikkat çekiyor çünkü. Makul olanı, altlarda olmasıdır.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Eskimiştir yazılarım,eskimiştir hayallerim,hayallerimdedir eskiler,vurgun değildir sevdam,empoze edilmiş duygudur Trabzonspor'lu olmam.

Yorum

• İlk olarak karablue61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eskimiştir yazılarım,eskimiştir hayallerim,hayallerimdedir eskiler,vurgun değildir sevdam,empoze edilmiş duygudur Trabzonspor'lu olmam.
                            cok güzel.... tskler

Yorum

• Sağolun...

Yorum

• İlk olarak karablue61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

güzel olmus
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Yükleniyor...
                                X