Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraf için Sn. Alaattin Kazancı'ya, bize ulaştırdığı için de Berk'e çok teşekkürler...
    HArika Olmus
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 15:12.

Yorum

• içimden geldi...
      1024x768

Yorum

• Çok güzel olmuşa benziyor ama tıklayınca problem çıkarıyor. Imageshack'e de yükler misin?
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• süleymanoğlu
          hayat beni 61 kenara

Yorum

• eline sağlık elifum abi

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eline sağlık elifum abi
              sağol kardeşim en çok buna uğraştım yordu baya
              süleymanoğlu
              hayat beni 61 kenara

Yorum

Çok güzel olmuşa benziyor ama tıklayınca problem çıkarıyor. Imageshack'e de yükler misin?
                picasaweb kullanmaya başladım bazen bu sorunları veriyor neyse gene imageshackten devam edelim

Yorum

• İlk olarak kivancpehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  picasaweb kullanmaya başladım bazen bu sorunları veriyor neyse gene imageshackten devam edelim

Güzel olmuş. Senin çalışmaların her zaman görülmeye değer çalışmalar oluyorlar. Fazla bekletme bizi

Yorum

• İlk olarak elifum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tebrikler

Yazı ve logo olmadan hayal ediyorum çalışmanı o zaman da güzel görünüyor...

Yorum

• Hayır Osman, bence yazı da çok yakışmış. Trabzonspor'un yansıması bordomavi olmuş. Bence ince düşünülmüş, çok güzel de uygulanmış bir çalışma olmuş. Elinize sağlık hepinizin.

Eskiden sadece 1-2 kişinin eline bakan bu multimedya işine merak da artıyor, ürün de
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak kivancpehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eline sağlık arkadaşım.....

eŞİM DE ÇOK BEĞENDİ....
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Eskiden sadece 1-2 kişinin eline bakan bu multimedya işine merak da artıyor, ürün de

Biri de eleştirmen oldu çıktı. Yine ilk zamanları gibi -bu olmamış, şu şöyle olsa daha iyi olurdu, demeye başlamış.

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel olmuş. Senin çalışmaların her zaman görülmeye değer çalışmalar oluyorlar. Fazla bekletme bizi
                            sorma abi iş güç derken zaman ayıramıyorum valla. vakit buldukça işte sağolsın

İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eline sağlık arkadaşım.....

eŞİM DE ÇOK BEĞENDİ....
                            hep ts ve bmn yapmıştım bide tsira olsun dedim bu önemli günde eşinize saygılar teşekkürler...

Yorum

• harikasınız tek tek tebirk ederim süpersiniz
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tebrikler

Yazı ve logo olmadan hayal ediyorum çalışmanı o zaman da güzel görünüyor...
                                teşekkür ederim abi sağolasın

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır Osman, bence yazı da çok yakışmış. Trabzonspor'un yansıması bordomavi olmuş. Bence ince düşünülmüş, çok güzel de uygulanmış bir çalışma olmuş. Elinize sağlık hepinizin.

birde ekonomik krizin olumlu sonuçları diyelim isterseniz
                                süleymanoğlu
                                hayat beni 61 kenara

Yorum

Yükleniyor...
                                X