Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ıste sızı bırsuru walpaper

Yorum

• Conquerany güzel çalışmalar, emeğine sağlık..

4EVERTS proje güzel olmuş, hayata geçirilmesi dileğiyle..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yorum

• abilerim bende daha cok war da trabzonspor ıle ılgılı ama ben kendım yaptıgım degıl ınt topladıklarım nasıl yapılıyo anlatsısanız sevınırm

Yorum

• İlk olarak conquerant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eline sağlık.

Bir sorum olacak: Bu çalışmandaki BordoMavi.Net yazısını neden sildiniz?

Aslı burada:

Yakın zamanda duyurduğumuz bir kuralı size hatırlatmak istiyorum:

Çalışmalarınızın üzerine kendi isminizi yazarsanız bu çalışmalar BMN ana sayfasına eklenmeyecektir. Ancak çalışmalarının üzerine BordoMavi.Net yazılmasını şart koyuyoruz. Fakat siz yazılı olan imzayı silmişsiniz yau
            microsoft windows xp ve bmn kiwanch karışımı bir wallpaper osman abinin dediği gibi hemde imzasız

ne diyelim hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abilerim bende daha cok war da trabzonspor ıle ılgılı ama ben kendım yaptıgım degıl ınt topladıklarım nasıl yapılıyo anlatsısanız sevınırm

bu calışmlar bu başlık altında var hatta 2 tanesini ben yaptım bunların
              Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
              Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• wolda abi bana ogretırmısın nasıl yapıldıgını?

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  microsoft windows xp ve bmn kiwanch karışımı bir wallpaper osman abinin dediği gibi hemde imzasız

ne diyelim hayırlı olsun
                  çalışma senin galiba...bu çalışmada senin imzanı göremedim bmn imzası vardı. biz çalışmalarımızda forum sakinlari olarak bmn in wallpaperlerinden herzaman birşeyler kullanıyoruz.Çalışmalarımızı trabzonspor için yapıyoruz sonuçta.imza silme olayında bir "kandırmaca" beklemeyiniz. bunun açıklamasını daha önce yaptım. bu siteye giren 7 yaşındaki bir çocuk bile bu çalışmayı bmn de görmüştür. bmn o çalışması windows temasına çok uygun olacanı düşündüğüm için kullandım.benim için zor birşey değil farklı birşey yapmak.kendi imzamı koymama gelince ben bütün çalışmalarıma imzamı eklerim.

netten bulup kullandığımız kaplan fotoğraflarının sahipleri birgün çıkagelirse hiç şaşmayalım."net ahalisi tarafından çokca kullanılan fotoğrafların sahipleri çıkıpta benim fotoğrafımı kullandınız ya da adımı yazmadınız hiçbir zaman demez(şekil A)".bmn wallpaperleri de bence bu statüdedir. değildir diyorsanız bu wallpaper hemen silerim.
                  (şekil A)
                  CoNQu?R@Nt

Yorum

• İlk olarak conquerant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çalışma senin galiba...bu çalışmada senin imzanı göremedim bmn imzası vardı. biz çalışmalarımızda forum sakinlari olarak bmn in wallpaperlerinden herzaman birşeyler kullanıyoruz.Çalışmalarımızı trabzonspor için yapıyoruz sonuçta.imza silme olayında bir "kandırmaca" beklemeyiniz. bunun açıklamasını daha önce yaptım. bu siteye giren 7 yaşındaki bir çocuk bile bu çalışmayı bmn de görmüştür. bmn o çalışması windows temasına çok uygun olacanı düşündüğüm için kullandım.benim için zor birşey değil farklı birşey yapmak.kendi imzamı koymama gelince ben bütün çalışmalarıma imzamı eklerim.

netten bulup kullandığımız kaplan fotoğraflarının sahipleri birgün çıkagelirse hiç şaşmayalım."net ahalisi tarafından çokca kullanılan fotoğrafların sahipleri çıkıpta benim fotoğrafımı kullandınız ya da adımı yazmadınız hiçbir zaman demez(şekil A)".bmn wallpaperleri de bence bu statüdedir. değildir diyorsanız bu wallpaper hemen silerim.
                    (şekil A)
                    tartışmaya girmem huyum değildir, sadece belirttim.

yaptığın kaplan ve fatih tekke resmi örneğine hiç bişey söylemiyorum. aynı şey ise haklısın

burda yaptıklarım patentli falan değildir tabiki ben bmn ve ts için bişeyler yapıyorum istediğin zaman kullanabilirsin. ama 2 wallpaper'ı alıp bir hazır ps efektiyle bize sunduğun için bunu belirttim.

ortada 2 tasarım var biri benim biri xp nin anlatmak istediğim bu.

saygılar...

Yorum

• İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu msnde konuşma penceresinin arka planında süper duruyor ..mutlaka deneyin...paylaşım için teşekkürler

evt haklısın çok hoş oldu denedim bile
                      "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
                      VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

• Yorum

• Carbon - BMN Wallpaper

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Carbon - BMN Wallpaper

Kıvanç bu çok hoş görünüyor Tebrikler

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hepsi çok güzel emeğine sağlık... Devamını bekleriz
                              .

Yorum

• selçuk inan wallpaperi....buyrun

Yorum

Yükleniyor...
                                X