İlk olarak ilk(ts)er tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Çok güzel ellerine sağlıkBaşkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
-
Buda çok iyi ellerine sağlık masaüstü yaptım.İlk olarak ilk(ts)er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Evet böyle çalışmalar gayet iyi duruyor.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah tonda sade resimler yapabilir misiniz ?
MAsa üstü için.
Cafcaflı resimler masa üstünde güzel durmuyor, dosyalar belli olmuyor.
Siyah - Sade ve Şık-
her zaman önce Trabzonspor
Yorum
-
isteyene hareketsiz olanını verebilirim
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
buralar boş kalmasın benimkiler acemice ama daha guzel yapanlarda var
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101
Yorum
-
00111101
Yorum
-
aga bu çok güzel olmuş be eline sağlıkİlk olarak ilk(ts)er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ama bieksiği var sölemeden edemeyceğim keşke bordomavı yazarken ı nin noktasnı koyupta i yazsaydın
ama genede eline sağlık
kılmıyım neyim : )süleymanoğlu
hayat beni 61 kenara
Yorum
-
00111101
Yorum
-
bu forma altında görmek isteyeceğim son isimİlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Amatör bir çalışma
formadan soğudum o ne yaa
o formanın bi maneviyatı var cristine göre değilll
Yorum
-
Kedi uzanamadigi Cigere Mindar der hesapi olmasin o abi....İlk olarak murat_bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma altında görmek isteyeceğim son isim
formadan soğudum o ne yaa
o formanın bi maneviyatı var cristine göre değilll
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum