Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
-
Kıvanç işte bunları da görmek işitiyordum doğrusu. Tebrik ederim. Her biri birbirinden güzel. Nike sponsorumuz olduğundan bu yana senden çok güzel çalışmalar geliyor.İlk olarak kivancpehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Beğenmez olur muyuz… Sevgiler
Yorum
-
böylede güzel olmus kardes....umarim bir sakincasi yoktur....varsa silerim....saygilarİlk olarak kivancpehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 19:02.
Yorum
-
teşekkürler kardeşİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğendim valla.
Ellerine sağlık.
sağolsın osman abi nike adı üzerinde hep istemiştim sponsorumuz olsun diye olunca da boş durmuyoruzİlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıvanç işte bunları da görmek işitiyordum doğrusu. Tebrik ederim. Her biri birbirinden güzel. Nike sponsorumuz olduğundan bu yana senden çok güzel çalışmalar geliyor.
Beğenmez olur muyuz… Sevgiler

sen sağol kardeşİlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeline sağlık Kıvanç abi

benim için bi sakıncası yokİlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböylede güzel olmus kardes....umarim bir sakincasi yoktur....varsa silerim....saygilar
biraz simetrisi bozulmuş ama isteyen kullanabilir tabi bunu da
En son kivancpehlivan tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 12:12.
Yorum
-
-
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 19:01.TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-

KÖTÜ MAÇTI 

TRABZONSPOR-KONYASPOR
[07.03.2009]
BORDOMAVİ.NET TRİBÜNÜ

...RESMİ MARATON TRİBÜNÜNDEN ÇEKTİM...
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61
*En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 19:00.TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 18:59.süleymanoğlu
hayat beni 61 kenara
Yorum
-
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 18:56.KaNuNSuZ oFLu ™
aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
(Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum