Kaancım çok hoş eline sağlık.. Yalnız lütfen senden ricam logomuzda başka bir renk kullanma.. Bu hassas bir nokta.. Grafik içerisinde, Trabzonspor yazarken "turuncu" kullanabilirsin, her rengi kullanabileceğin gibi.. Ancak logomuzda lütfen kullanma..
Teşekkür ediyorum.
Ama ordaki "7" ' yi belirtmek için başka hangi rengi kullanabilirdim ki ?
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Buna benzer bir duvar kağıdı yapılabilir mi? Benim düşüncem Trabzonspor ambleminin bordo kısımlarını kullanmak ve mavi kısımları örnekteki gibi siyah bırakmak. "Pure Basketball" da "Bize Her Yer Tabzon"la değiştirilebilir
Buna benzer bir duvar kağıdı yapılabilir mi? Benim düşüncem Trabzonspor ambleminin bordo kısımlarını kullanmak ve mavi kısımları örnekteki gibi siyah bırakmak. "Pure Basketball" da "Bize Her Yer Tabzon"la değiştirilebilir
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yorum