Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunu cok begendim su an masaüstümü süslüyor sagolasin

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:58. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.
      Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
      Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:57. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.
        Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
        Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:59. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.
          Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok güzel çalışmalar arkadaşlar hepini tebrik ederim. Sizlerde isteğim çalışmalarınızı küçük önizleme eklemeniz.. Bu sayede forumun sayfa yapısı bozulmayacak, çalışmanız hemen görülebilecek ve alıntı ile cevaplanan mesajlarınızda resminiz büyüklüğü bir sorun oluşturmayacaktır. Büyük çalışmalarınızı kolayca paylaşmanın güzel bir yolu.
            lütfen wallpaper yapan arkadaşlar tekrar okusunlar...

Yorum

• ooo mert neler yapmışsın sen böyle...

vallahi şimdi gördüm bunları..

TSira adına teşekkürlerimi sunuyorum... ikincisine bayıldım diğerleri de pek güzel ama ben en çok i,kinciyi sevdim

ellerine sağlık wolda devamını bekliyruk
              *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Önizleme konusuna dikkat edilmeli bence de. Bazen sayfanin yüklenmesi dakikalarimi aliyor.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bunlar harika olmuş ya elinize sağlık...
                  Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• Ben yapmadım ama buldum policenin altındaki şeye Bmn amblemi iyi yakışır zati bordo mavi anlayan arkadaşlar vardır güzel olur diye koydum yazılarda bordo-mavi olarak değişebilir akıl vermek gibi olmasında ben yapabilsem yapardım ama bu işden anlayanlar var burada

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:58.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yine harika çalışmalar...

elinize sağlık...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ellerinize sağlık
                        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                          Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• yaptım ama isim bulamadım yorumlarınızı bekliyorum
                            En son bordobluex tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 00:00. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.
                            CoNQu?R@Nt

Yorum

• szymek i özledik bu adama hasta oluyordum
                              En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:59. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.
                              CoNQu?R@Nt

Yorum

• arkadaşlar trabzonspor dosya simgeleri arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X