Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mert bu da çok güzeell Bana gönderdiğin de..
    Bir bordon var bir de mavin
    Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Arkadaşlar çalışmalarınız harika olmuş. Devamını bekliyoruz.

NOT: Naçizane bir önerimi arz etmek istiyorum. Yapılan çalışmalara düşülen imzalar haddinden fazla dikkat çekici. Kendi çalışmanız olduğu için tabiki imza eklemek en tabii hakkınız, ama bunu daha zarif bir şekilde yapmanız hem " BEN YAPTIM BUNU..." gibi bir mütevaziliğe (!) sebep olmaz hem de sizin çalışmanız olduğu yine belli olur. Yani demem o ki, imzaların daha küçük ve çalışmaların sağ-sol alt köşelerine düşülmeleri görsel anlamda daha hoş olacaktır. dediğim gibi, sadece bir öneri.
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar çalışmalarınız harika olmuş. Devamını bekliyoruz.

NOT: Naçizane bir önerimi arz etmek istiyorum. Yapılan çalışmalara düşülen imzalar haddinden fazla dikkat çekici. Kendi çalışmanız olduğu için tabiki imza eklemek en tabii hakkınız, ama bunu daha zarif bir şekilde yapmanız hem " BEN YAPTIM BUNU..." gibi bir mütevaziliğe (!) sebep olmaz hem de sizin çalışmanız olduğu yine belli olur. Yani demem o ki, imzaların daha küçük ve çalışmaların sağ-sol alt köşelerine düşülmeleri görsel anlamda daha hoş olacaktır. dediğim gibi, sadece bir öneri.
        moderatör arkadaş eksik olmasın benim ve alper kardeşin çalışmalar gümlemiş

tamam insan beğenmeyebilir ama uçurmanın alemi yokki o kadar uğraşılıyor bunlarla çünkü

sümela61 ismini öğrenemedik hala abicim eksik olmayasın saol

sen olmasan müşterimiz yok

DÜZELTME = çalışmalar uçmuş dedim ama sayfa çok bekleyince açılıyormuş hakkını aldık moderatörün

kusura bakmasın fakat resim boyutu ufalmasına rağmen eski büyük boyutlarından çok daha geç açılıyor

sebebi hikmetini çözemedim bu işin
        Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
        Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• En son kivancpehlivan tarafından düzenlendi; 13.06.2008, 21:45.

Yorum

• Kivanc abi, cok güzel olmus tebrikler.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kivanc abi, cok güzel olmus tebrikler.
              sağol selim bi yerde gördüm güzel çizmişler biraz eklemeler yapıp paylaşayım dedim

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 20:38.

Yorum

• Ooo güzel olmş ya emeğine sağlık..
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ooo güzel olmş ya emeğine sağlık..
                    Ya arkadasim güzel oldu diyorsan tesekür ederim de, cok büyük bi hata yapmisim 07/08 yazmisim, oysaki 08/09 olmasi gerekm

edit: düzeltim simdi
                    En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 14.06.2008, 18:36.

Yorum

• Gözden kaçmış benmde..

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 20:40.

Yorum

• ELinize sağLık çok güzeLLer...
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 20:42.
                            Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                            Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• emeğinize sağlık hepsi çok güzel olmuş
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çok güzel çalışmalar arkadaşlar hepini tebrik ederim. Sizlerde isteğim çalışmalarınızı küçük önizleme eklemeniz.. Bu sayede forumun sayfa yapısı bozulmayacak, çalışmanız hemen görülebilecek ve alıntı ile cevaplanan mesajlarınızda resminiz büyüklüğü bir sorun oluşturmayacaktır. Büyük çalışmalarınızı kolayca paylaşmanın güzel bir yolu. Diğer güzel bir yolu da çalışmalarınızı jpg formatında sıkıştırmanız olacaktır. Özellikle büyük çalışmalarda en etkili sıkıştırma yolu hala jpeg'dir.

İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Semih’ciğim yeni çalışman da çok hoş görünüyor. Kalecimiz hayırlı olsun
                                En son bordobluex tarafından düzenlendi; 16.06.2008, 01:40.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X