Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar güzel olmuşlar emeğinize sağlık durmak yok

tasarıma devam

yarın okul bitiyor canım çekti bak şimdi 2 3 tane daha duvar kağıdı kaptırıyayım

ben inş
    Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
    Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• Emeklerinize sağlık arkadaşlar süper olmuş hepsi
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu çalışmayı eklemeyi unutmuşuz.

Yorum

• İlk olarak çaykarali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          BordoMavi.Net'e özel yapılan daha gözeldi yani orjinal hali daha iyidi senin yaptığına gerek yoktu boşuna uğraştın
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• hepsi muhteşemmmm...

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkada kalmasın süper ya emeğine sağlık hemen masaüstü yaptım çok güzel
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet aynen benim masaüstünüde süslüyor
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• duvar kagıdı değil ama öylesine yaptım photoshop bozulunca paintten yaptım
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gerçekten harika bi çalışma bnm de masaüstümü süslüyor bu resim
                    KORE LEE

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Semih'cim son 2 gündür masaüstüm bu çalışma... ellerine sağlık...

ancak en sondaki 7, sarı-kırmızı gibi bir renge sahip... bence onu bordo-mavi yapabilirsen daha şık olur...
                      En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 22:20.
                      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• ellerinize sağlık harika çalışmalar...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Semih'cim son 2 gündür masaüstüm bu çalışma... ellerine sağlık...

ancak en sondaki 7, sarı-kırmızı gibi bir renge sahip... bence onu bordo-mavi yapabilirsen daha şık olur...
                          cok tesekür ederim. begendiyne sevindim. Ben altin rengini andirmak istedigimden öyle oldu. Ama haklisin pek altin gibi degilde resmen sari kirmizi olmus. Zaman bulunca degistiririm. Ayrica önerin icin de teskür ederim.

Yorum

• buyrun..

not: EA sporta teşekkürler (ç)alıntı yaptığım yerler mevcut (arka plan )

Hadi eyvallah..

Yorum

• Egemen !

Logo tam anlamı ile

MÜÜKKKKEEMMEEEEEEEEELLLLLLLLL !
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Emiroğlu

logoyu Tunga abi ve Osman abiden esinlendim.. bi arka sayfadaki duvar kağıtlarından..
                                esinlenmek demeyeyim. direk (ç)aldım
                                Hadi eyvallah..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X