Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyidir umarim.

Yorum

• arka plan kötü olduysa kusura bakmayin ama hemen kaynak bulamadim. böyle oldu .[img]smileys/smiley17.gif[/img]HAYDEEEE!!! YORUMLAR
      Edited by: Fanatik Ozi

Yorum

• YAKINDA YENILERI GELEBILIR ...

Edited by: Fanatik Ozi

Yorum

• ozan kardesimeline saglik.

"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Bu resmi Bülent abinin "sampiyonluk dedigin" isimli yazisi için hazirlamistim.
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Bu yaptigim çalisma benim simdiye kadar yaptigim çalismalardan en begendigim

Yorum Sizin...

Yorum

• Eline saglik Ozan kardes. Çok güzel olmus bence [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                Koyverdun gittun bizi...
                Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                Republic of Of
                [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• "The Third Number of World Cup 2002"

Hemen vazgeçmeyelim,ne demistik yillarca Senol Günes.Daima Senol Günes'in arkasinda olmaliyiz,bu sene sampiyon olamazsak önümüzde yillar var,Senol Günes'ten iyisini mi bulacagiz?
                  KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• güzel bir çalisma KeeN . [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Bravo Keen.[img]smileys/smiley32.gif[/img] Ancak "the third of world cup 2002" veya "number three of world cup 2002" daha dogru bir ifade olurdu.
                      Koyverdun gittun bizi...
                      Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                      Republic of Of
                      [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• muhtesem keen kutlarim seni ))))))))
                        zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• "CM/FM Mantaliteli Bir Mehmet Yilmaz Çalismasi"

" The Capital of Football TRABZON"

Yorum

• KeeN senin çalismalar müthis.benimkiler bence biraz daha amatörce . bende kendimi gelistiriyorum gittikce . insallah daha iyilerini yaparim. [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Arkadaslar bence herkes elinden ne geliyorsa onu Trabzonspor için yapmali.Ben grafik yapabiliyorsam grafik,birbaskasi video bir baskasi mp3 yapabiliyorsa Trabzonspor için yapmali.

Trabzonspor'umuzun büyümesi ve tüm yurtta daha çok taninip sevilmesi için böyle medyalara ihtiyacimiz var.Yalniz bu bölüme ilgi gösteren arkadaslar çok az,buraya çalisma gönderenlerimiz sadece 3-4 kisi.Bence bu daha fazla olmali.Basari ve kalite çok seslilikten çikar.3-4 kisinin yaptigi çalismalar nerde 50 kisinin yaptigi çalismalar nerde.

Iyi niyet ve elestirileriniz için tesekkürler,çalismalarin devami gelecek.(Bir çogu da benim bilgisayarimda "sarap" gibi yillaniyor.)

Yorum

• Vaay! [img]smileys/smiley4.gif[/img]Çok güzel KeeN muhtesem çalismalar [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X