osman örnegin bu resmi söyle yaptim.önce stadyumun resmini buldum sonra karelin resmini(dünkü maçta çekilmis)kesip üzerine yapistirdim.evet resmi en ince ayrintisina kadar kesiyorum ama bu öyle bir saat sürmüyor.5 dakikalik bir is.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yahu arkadaslar, bu resimleri bu kadar düzgün nasil kesiyorsunuz???!!!??? Ben bi yapiim dedim demez olaydim, girdili çiktili oldu biseyede yaramadi tabe.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yahu arkadaslar, bu resimleri bu kadar düzgün nasil kesiyorsunuz???!!!??? Ben bi yapiim dedim demez olaydim, girdili çiktili oldu biseyede yaramadi tabe.
Resmi iyice büyütüyorsunuz kesme islemini yaptiktan sonra resmi eski haline küçülttügünüzde kesip çikardiginiz yerlerde pürüz vs. görünmüyor.Resmi kendi boyutunda kesmeye çalisirsaniz dediginiz gibi girinti çikinti olur.
osman örnegin bu resmi söyle yaptim.önce stadyumun resmini buldum sonra karelin resmini(dünkü maçta çekilmis)kesip üzerine yapistirdim.evet resmi en ince ayrintisina kadar kesiyorum ama bu öyle bir saat sürmüyor.5 dakikalik bir is.
Yani hiçmi girinti çikinti olmaz[img]smileys/smiley1.gif[/img]Neyse demek özel bi yöntemi yokmus.
Paranin,Medya Gücünün,Rezaletin altinda ezilen o ezikler bu fotograflara bakip neselensinler biraz...düsmana matarayi gösterelim ama suyu vermeyelim...
KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)
Yorum