bende başladım indirmeye trabzonspor arşivimin bir köşesinde duracak teşekkürlerr emeğinize sağlık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96
Daraltma
X
-
yaw arkadaşlar ne günlerdi spiker anlatoyoduççilk yarıda abdullah topun gelişine geliyor vuruyooor..ve gool binayı yıkıyodum..sonrası malumm sinir krizinden 2 gün hastenede yattım..doktor bu adama ne oldu dedi..eşim trabzonsporun son dk da şampiyonluğu kaçtı..o yüzden oldu dedi...doktor fenerliymiş gülmeye başladı...bi güzel dövdüm doktoru 5 görevli zor aldı elimden ama şampiyonluk gitmişti yani çok ıkötü senelerdi arkadaşlar

Yorum
-
helal olsun sana kardesim ne diyim 7 yasinda fenerli doktorlari dövmeye baslamissinİlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw arkadaşlar ne günlerdi spiker anlatoyoduççilk yarıda abdullah topun gelişine geliyor vuruyooor..ve gool binayı yıkıyodum..sonrası malumm sinir krizinden 2 gün hastenede yattım..doktor bu adama ne oldu dedi..eşim trabzonsporun son dk da şampiyonluğu kaçtı..o yüzden oldu dedi...doktor fenerliymiş gülmeye başladı...bi güzel dövdüm doktoru 5 görevli zor aldı elimden ama şampiyonluk gitmişti yani çok ıkötü senelerdi arkadaşlar

simdi saka bi yana
hayatimda yasadigim en kötü günleri siralasam 2. sirada yer alir
o tarih konusulmasi bile bana koyuyor
izlemeyi aklimin ucundan bile gecirmedim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
sorunu hallettim teşekkürler!İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, Part 2'de sorun war. 1. ve 3. part'ları indirdim, 2. part'da free'ye tıklayınca "Sayfa Görüntülenemiyor" Lütfen Yardım Edermisiniz ?Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Yorum
-
Arkadaşlar video için teşekkürler. Görüntülerin bir kopyasını da Abdullah'a verdim çok memnun oldu, CNN'den alamamış çünkü. Bir kopyası da Lemi'ye gitti.
Kendisini hep Trabzonsporlu hissetiğini ve programdan sonra olumlu tepkiler aldığını söyledi.
"Maçın devre arasında Högh bizi tebrik ediyordu çok iyi oynuyorsunuz diye, o gün fener iki atak yaptı böyle oldu. Top elime sekti, Bülent Uygun o kadar bağırmasa hakem pozisyonu zaten vermeyecekti. Herkesten çok üzüldük."
Ankara'daki ilgiden de çok memun kalmış, zaten Trabzonla ilgili ne olursa ben gelmeye hazırım diyor.
Yorum
-
Kardeş sen kaç yaşında evlendin?İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw arkadaşlar ne günlerdi spiker anlatoyoduççilk yarıda abdullah topun gelişine geliyor vuruyooor..ve gool binayı yıkıyodum..sonrası malumm sinir krizinden 2 gün hastenede yattım..doktor bu adama ne oldu dedi..eşim trabzonsporun son dk da şampiyonluğu kaçtı..o yüzden oldu dedi...doktor fenerliymiş gülmeye başladı...bi güzel dövdüm doktoru 5 görevli zor aldı elimden ama şampiyonluk gitmişti yani çok ıkötü senelerdi arkadaşlar

Beşik kertmesi durumları mı yoksa.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
1996 yılı trabzon camiası için karabir lekedir şampiyonluğamı yanalım bunalıma giripde intihar edenleremi ya pisikolojisi bozulanlara ne demeli benim ist.de sürmeneli bir arkadaşım resmen tedavi gördü bence bu belgesele değer veripde bu yarayı deşmeyelim bence trabzonun bitiş yılıdır o yıl şampiyonluğumuzu elimizden alan türk futbolunun karteli daha bize şampiyonluk vermez bizi hakemle federasyonla değil en acı olan yanı bizi içimizden vurdular şenol güneş bir konuşursam trabzonda kimse kalamaz dedi konuşamadı 1996 yı bize yaşatanlar nezaman vicdan azabı çekipde biz bu kalleşliği trabzona yaptık vicdan azabı çekiyoruz diyecekler bekliyoruz
Yorum
-
herkes zaten öyle birsey bekliyor.... ama o iste biraz sikar, bunca yasananlardan sonra cikipta ben 96da yunu yaptim özür diliyorum demek sikar... bu sir gömülüp gidecek belli.. olan bize oldu gerisi mutlu huzurlu anlasilanİlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1996 yılı trabzon camiası için karabir lekedir şampiyonluğamı yanalım bunalıma giripde intihar edenleremi ya pisikolojisi bozulanlara ne demeli benim ist.de sürmeneli bir arkadaşım resmen tedavi gördü bence bu belgesele değer veripde bu yarayı deşmeyelim bence trabzonun bitiş yılıdır o yıl şampiyonluğumuzu elimizden alan türk futbolunun karteli daha bize şampiyonluk vermez bizi hakemle federasyonla değil en acı olan yanı bizi içimizden vurdular şenol güneş bir konuşursam trabzonda kimse kalamaz dedi konuşamadı 1996 yı bize yaşatanlar nezaman vicdan azabı çekipde biz bu kalleşliği trabzona yaptık vicdan azabı çekiyoruz diyecekler bekliyoruz
Yorum
-
var renkdas gözünden kacmistirİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maç ile konu nostalji isimli bölümde konu olarak yok açılması lazım bence
Yorum
-
evet bugun 5 mayis 2008 yani aradan 12 yil gecti ama biz hala bir ilerleme katedemedik ne yazikki
umarim yeni gelen yönetimle ve yeni sözde edilecek transferlerle yine o 96 yilindaki takim ruhunu yaratir ve sampiyonluga oynayan takim haline geliriz, ikincilikler yetmez sampiyonluk istiyoruz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum