Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak legendage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş ne yaptın ya ,dayanamadım yine izledim tüylerim diken diken oldu
    o zaman stad tiklim tiklimis bagiran bagirana, hey gidi günler hey

Yorum

• maçı tam olarak hatırlamıyorum ama o günü çok iyi hatırlıyorum...maçtan önce dayımlar fln toplanıp gitmişerdi bn küçüktüm diye götürmemişlerdi...maçtan sonra dayım eve geldiğinde akıttığı gözyaşları hala gözümün önünde...

bizi şampiyonluktan eden fener değildi satılmış vanspor'du !!
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fon müziğinide öyle bir koymuşlarki anlatan Abdullah olmasına rağme gözlerim doldu.Hele o görünütler bitirdi beni.
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• küçük olmama rağmen hatırlıyorum bu maçın her anını ve keşke hatırlamasam diye geçiriyorum içimden çünkü 96 yılı çok büyük acı veriyor bana Allah bizlere o acıyı bir daha yaşatmasın
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• ya olmaz böyle birşey ya ben o şehrin o maçdan sonraki durumunu düşünemiyorum ki amcam ile babamla beraber izledik adeta morardılar babam sigara yakmazdı sigara yaktıı bende zor tuttum kendimi abdullah aynen yaşadıklarını anlatıyor
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• paylasim icin tskler

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                küçük olmama rağmen hatırlıyorum bu maçın her anını ve keşke hatırlamasam diye geçiriyorum içimden çünkü 96 yılı çok büyük acı veriyor bana Allah bizlere o acıyı bir daha yaşatmasın

takma kafana o kadar ilk acıyı yaşatan biziz
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Beyler toplam kaç mb tutuyor ...?
                  avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler toplam kaç mb tutuyor ...?
                    180 MB kadar.

Konu yarın Multimedya sayfasına taşınacak.

Yorum

• maçı unutmak mümkünmü. saatlerce ağlamıiştım.
                      zaten ondan sonra vanspor yöneticisi gizli kameranın farkına varmadan açıklıyordu. biz küme düşmemeyi garantilersek fenere maçı veririz. neden vermeyelim zaten fenerbahçeliyiz. ama şampiyon ezikbahçe olduğu için çok fazla üstüne düşülmemişti
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• o maçda bende oradaydım ankaradan gitmiştik bayağı kalabalık bir gurup olarak o maçta olanlar belki fark etmiştir hatırlarlar ali şen tribüne geldiğinde sahaya bir pankart inmişdi beya üzerine BORDO MAVİ renklerle üzerinde şöyle yazıyodu ( ALOOOO ALİ ŞENMİ NE KOYUM ) HATIRLAYANLAR BİLİR O ZAMANIN MEŞHUR LAFI İDİ bu pankart hala bende durur o günün hatırasına saklıyorum

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          drmuhsin kardeşim;benim yazdıklarıma katılmak zorunda değilsin elbette.Ama Ali Şen'in kendi ağzından ''Ben bu maçı TS'un elinden aldım, benden başka kimsede bu işi yapamazdı.İlgili bütün dinamikleri harekete geçirdik.'' beyanını unuttun herhalde.Daha maç olmadan önce hazırlanan senaryo layıkı ile sahnelendi ve TS'un elinden şampiyonluk çalındı.Stada can güvenliğimiz yok palavrası ile 700 km uzaktan Bolu Dağ Komando'dan asker getirten Ali Şen ve ekibi maç bitiminde Avni Aker'deki soyunma odasında futbolcuları ile birlikte ''Nası koydu Aykut Kocaman ,kocamaaaaaannn.'' diye tempo tutuyorlardı.Acaba o sahneleride hatırlayabildin mi?
                          Faruk Özak başkan bütün sezon iki takviye için yalvar yakar olan Şenol Güneşi reddetmiş ondan sonra kaçırılan şampiyonluk olunca ''bu işi yapamadık en iyisi M.Ali Yılmaz beye gidelim.''demiştir.
                          Bugün TS'la ilgili ilgisiz kime ''TS tarihinde en Dramatik An hangisidir?''diye sorarsanız sorun üzerinden geçen bunca seneye rağmen yine o maç akıllara geliyorsa bunun sizin anlattığınız kadar masumane bir hikaye ile geçiştiremezsiniz.Ben o maçın en masum kişisinin TS taraftarı olduğuna inanıyorum.Onun haricinde ne sizin gibi Faruk Özak'a şükran sunuyorum nede Ali Şen ve muadili fenerlilere hakkımı helal ediyorum.
                          Sevgili kardeşim;
                          Söylediklerinde haklı olabilirsin ama bütün bunlar maçın seyrini değiştirecek şeyler değildi çünkü bir önceki mesajımda o maçta ve Vanspor maçlarındaki futbolumuzun nasıl olduğunu anlattım. Yani herşey ama herşey vardı kahretsin gol sadece 1 tane olabildi. Yani futbolun doruğuna ulaştık artık o gün Feneri elimizden ne Ali Şen ne bolu Dağ komandosu alabilirdi bir tek Trabzonspor' un şanssızlığı alabilirdi ve öyle de oldu. Zannetme ki 6 kere şampiyon olan takımımız o yıllarda türlü entrikalar yaşamadı. Onu da Şenol Hocam dan dinlemeni isterim.

Sözün özü şu; o gün olmadı, kısmet değilmiş olmayacağı Vanspor maçından sanki belliydi. Ben hala o günkü futbolumuzu ayakta alkışlıyorum çok üzülüyorum ama gurur duyuyorum ve o gün 1000 maç yapsak 1 tane vermezdik diyorum şans işte olmadı. Benim asıl üzüntüm ertesi sezon da takım ilk yarıyı liderle başbaşa bitirmişken takımın kadro yapısının bozulmaya başlanmasıydı. 96 da olmadıysa 97 de neden olmasın diyemedik.

Çok değil daha 2-3 sezon önce de bas bas bağırdık Zurawski alınsın bu iş olur diye malesef aynı şeyler oldu ve takviye yapılacağı yerde as futbolcularımızı verdik ve belkide bir 10 sene daha kaybettik.

Sorunumuz şu; KISA VADEDE SONUÇ İSTİYORUZ, UFAK BAŞARISIZLIKTA HERKESİ AFAROZ EDİYORUZ. SABIRSIZOĞLU SABIRSIZIZ. HAKLIYIZ 24 SENE OLDU AMA HAKLI OLMAK SORUNLARI ÇÖZMÜYOR. GEREKİRSE 5 SENE DAHA BEKLEMELİYİZ AMA BİR EFSANE KADRO OLUŞTURMALIYIZ. KADROYU DAĞITMADAN AKSİNE EKSİKLERİ TAKVİYE ETMELİYİZ. HER SEFERİNDE SİL BAŞTAN DEĞİL EN İYİ NERDE KALDIYSAK ORADAN DEVAM ETMELİYİZ.
                          '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Ben bu konunun kapanması taraftarıyım.

Çünkü biz mazimiza baka baka, oflaya oflaya dahada kotu olucaz.

Bu yarayı kaçıdıkça daha büyüteceğimizden korkuyorum.Artık hatırlamamalıyız

Bizi o uğursuz yıldan dersimizi aldık. Önümüze bakmalıyız.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Teşekkür ederiz.
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bende ses var görüntü yok neden acaba ???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X