Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Belgeseli izleyemedim

İzlememe yardımcı olacak arkadaşlar özel mesajla bana yardımcı olabilirler mi
    FxY

Yorum

İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belgeseli izleyemedim

Belgeseli izleyemedim diye üzülmeyin. BMN üyeleri bu belgeseli sürekli izleme ayrıcalığına sahip

Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

Yorum

Abicim yalnız bu seferki Ali Kemal Denizci'nin olduğu bölüm değil. Abdullah Ercan 96'yı anlatıyordu. Tunga abi, Alpayer yahut AyKan kaydetmiştir diye umut ediyoruz.

Yorum

Olsun birini izleyecekler en azından

Yorum

O günde ağlıyordum, bugünde ağladım...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet rüstü resmen devleşmişti bi önceki macta vanspor kalecisi romen di kovanın teki bi hafta önce samsundan 6 gol yemişti bizim macta süperdi resmen
              stingaciuydu o kaleci de
              van maçında tek kale oynamıştık 3 topumuz direkten dönmüştü, çizgiden çıkarılanlar da cabası
              olmadı mı olmuyor işte

Yorum

İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Belgeseli izleyemedim

bende izleyemedim bende bekliyorum nerden bulabilrim diye
                suana kadar hic bir yerde bulamadim görüntüleri
                insallah en kisa zamanda bmn de bulabiliriz

Yorum

ben herzaman söylerim o yl trabzonsporun şampiyon olmasını istemeyen sadece fenerbahçe alişen değildi ilahi birşeydi o maç.. keza vanspormaçı aynı şekilde haminin en az 3 tane diyeriği sıyırarak giden serbestvuruşları fenerbahçe bir kere geldi 2 tane gol attı gitti ben çok ahlanıp vahlanmıyorum artık şimdi düşününce zamanında çok istanbul taraftarının ahını aldık galiba

Yorum

ahh abdullah ahh seni göndermek isteyenlere hayır ben trabzonsporluyum kendimi artık buranın bir insanı olarak kabul ediyorum deseydin bu şehir bu takımın taraftarları seni omuzundan aşağıya indirmezdi sende efsaneler arasındaki yerini alırdın kısmet ama ordan oraya ordan oraya futbol hayatın n zaman bitti kimsenin haberi olmadı

Yorum

Bana mı öyle geldi bilmem. Abdullah'ın gözlerinde büyük bir pişmanlık gördüm ben. Sanki "bir çuval inciri berbat ettik, ne işimiz vardı fb'de" der gibi geldi bana.

Kötü oldum yahu... Ne maçtı o öyle. Saat 11.30'da zorla içeri girip kale arkasına yakın bir yerde zorla yer bulmuştum. Okulda sıra arkadaşım fb'liydi. O bile çok üzülmüştü, "bu sene sizin olmanız lazımdı" demişti.

Ooof of...

Yorum

Akşam bende ccn de biraz izledim.Abdullah anlatıyordu ve anlatırken hep biz diyordu,biz iyi bir takımdık,biz daha atak başladık,biz,biz,biz...Abdullah anladımki Trabzonsporlu Abdullah olarak hissediyor kendini hala.
                        fb de kazandığı şampiyonluk ona hiç bir şey katmamış aksine,o kaçan şampiyonluğun burukluğu hala üstünde gibiydi.
                        Ne diyim Abdullah seni satanlar utansın.
                        Herkese Merhaba

Yorum

Yazılanları okyunca bile duygulanıyor insan, hele o anlar akla gelince hüzünlenmemek mümkün değil...
                          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

O günden beri kan ağlıyoruz zaten.Abdullah'ta sanki hiç bizden ayrılmamış gibi anlattı.Ayrıca o dönemin arkadaşlığını Mesaj TV'de Hami,Lemi,Hamdi,Soner ve Orhan'dan dinleyince nasıl ekip ruhu taşıdıklarını ve nasıl takım olduklarını daha iyi anlıyor insan.Sanki 74 ruhunu taşıyordu o kadro.
                            O takımın temelinde harcı olan başkan Sadri Şener şimdi yine BAŞKAN.Hadi başkanım aynı kalitede,aynı zihniyette bir kadro için kollarını sıva.Allah yardımcınız olsun.Camiada artık bütünleşsin.
                            96 unutulmadı ve unutulmayacak.Allah tekrarını yaşatmasın.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O günden beri kan ağlıyoruz zaten.Abdullah'ta sanki hiç bizden ayrılmamış gibi anlattı.Ayrıca o dönemin arkadaşlığını Mesaj TV'de Hami,Lemi,Hamdi,Soner ve Orhan'dan dinleyince nasıl ekip ruhu taşıdıklarını ve nasıl takım olduklarını daha iyi anlıyor insan.Sanki 74 ruhunu taşıyordu o kadro.
                              O takımın temelinde harcı olan başkan Sadri Şener şimdi yine BAŞKAN.Hadi başkanım aynı kalitede,aynı zihniyette bir kadro için kollarını sıva.Allah yardımcınız olsun.Camiada artık bütünleşsin.
                              96 unutulmadı ve unutulmayacak.Allah tekrarını yaşatmasın.
                              Abdullah zaten bizden biri.O dönemde hangi koşullarda ve kimin tarafından gönderildi hatırlayan hatırlar.ogün,hami,abdullah,arçil,şota benim gönlümde yer etmiş futbolculardır.hal o günleri hatırlayınca içim ürperir
                              Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

"Elimde bir güç olsada o günü silip atabilsem takvimden" ben unutmak için çalışıyorken belgesel falan seyredemem ama trabzonspora belgesel yapan kimse ona teşekkür etmek gerekir. en azında email atmak gerekir diye düşünüyorum.
                                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X