Herkesin eşi böyle inatlaşmalar daha doğrusu cadılıklar yapar. Haksız mıyım??!!! ))
Abi sonuna kadar haklısın
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Başta bu konu olmak üzere, bu tür konuları ağlama duvarına çevirmekten vazgeçtiğimiz zaman problemlerin çözümünde en doğru ve en önemli adımı atmış olacağız. Yok eğer “Ağlamak insani bir ihtiyaçtır ve biz ona çözümden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Hayat bir tercihtir. Sen bizi dert etme, biz iyiyiz. Ara sıra mahşer, ara sıra yaşama hırsı…” diyorsanız siz bilirsiniz.
11 yaşındaydım o zaman cine5 sese şifre koymuyordu o zaman ordan dinliyorduk maçı.Sonra hatırladığım tek şey fbli olan babam ve abimin müthiş sevinci ve benim hüngür hüngür ağlamamdı.
bilmiyorum niye ama ben bu abdullahi cok seviyordum, kendi maclarimda bile hep 6 numarayi giyiyordum sade abdullah onu giyor diye, adama faul yaparlardi formasini cekerlerdi hic birsey demezdi, ne hakeme nede oyuncuya itraz ederdi devam oynardi öyle biriydi iste
Ben Abdullahı hep severdim..Anlamadığım durumu sanki fenerdeyken bize karşı bi başka oynardı.. Neyse biz onu Trabzonsporda oynadığı ile sevdik.. O kaçan şampiyonluk bizlerden çok şey aldı götürdü..Eksilmeyen tek şey kalbimizdeki TRABZONSPOR aşkı idi.. Zaten öyle de olmalıydı..Çünkü bizler diğerlerinden bir yönümüzle ayrıyız..
Biz sevinmek için sevmedik !
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Valla izlemedim çok pişmanım hele de yazılanları okuduktan sonra. 13 yaşındaydım ama hatırlıyorum. 1 sezon çalışılan Hami - Abdullah korner organizasyonuile gelen gol. Muhteşem bir ilk yarı, sonra 2. yarı gelen 2 gol ve biten umutlar. Acaba diyorum geçen sezon Fb- Denizli maçında 16 dakika maçı uzatan futbol ulemaları o gün izinliler miydi?
bir şekilde hepimiz o statdaydık.bazılarımız gönülleriyle bazılarımız dilekleriyle bazılarımız direk orda.... ama olmadı benim de o maça dair aklımda kalan ve hala unutamadığım Abdullah Ercan ın dizinden sekip eline çarpan topa hakemin frikik vermesi.hala gözümün önünden gitmiyor.bide haminin bi ropörtajında dinlemiştim o maçla ilgili çok konuşmuyor zaten ama rüştü o maçta rüştünü isptladı, o maçta birçok frikikimi tutu birçok şutumu 90 dan aldı demişti
Hoşuma gitmedi benim çünkü ağlak bir formatta çekmişler programı.Abdullah'ın da,sanırsam,öyleydi galiba,yanlış hatırlamıyorsam tarzı cümleleri iyi değildi.
Yorum