Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Cep Temaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

w810i için güzel bir Trabazonspor teması bende isterim ama bende nasıl yapılacağını bilmiyorum..
    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emiroğlu yapabilirsen k510 için yap.Yalnız telefona yükleme konusunda yadımcı olursan sevinirim( ingilizcem berbattır )
      http://rapidshare.de/files/38640563/K510.thm.html

Kardeş link burda.Teman hazır.

Bu linki açıp , alt tarafta " FREE " yazan yere tıklıyorsun.
      Sonra gelen ekran da senden istediği kodu hemen yanındaki kutucuğa aynen yazıp Download ' a basyorsun dosya hemen pc ne iniyor.

Telefonunu PC'ye bağlayıp indirdiğin dosyayı , hafıza kartında ya da telefon hafızana atıp , telefonu pc den çıkarıyorsun.Daha sonra telefondan bu dosyayı bulup uygula dersen yeni temanı uygulamış olursun...

Yorum bekliyorum

@borvi

Abi geliyor yakında.
      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Rica etsem Nokia için de aynı temaları istesem.Şimdiden teşekkürler..
        Şu koca dağların sonu var mıdır.?

bizGurbetçiGençlerİz

Yorum

Emiroğlu kardeş ,, teşekkürler bekliyorum..

Yorum

İlk olarak borvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emiroğlu kardeş ,, teşekkürler bekliyorum..

Buyur abi.

http://rapidshare.de/files/38694733/Trabzonspor_W810.thm.html

Bu arada , temaları alan arkadaşlar.Yorumlarını açıklarlar ise iyi olur.Nasıl olmuş ? Beğendiniz mi ? Beğenmediğiniz kısımları nelerdir ?
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buyur abi.

http://rapidshare.de/files/38694733/Trabzonspor_W810.thm.html

Bu arada , temaları alan arkadaşlar.Yorumlarını açıklarlar ise iyi olur.Nasıl olmuş ? Beğendiniz mi ? Beğenmediğiniz kısımları nelerdir ?
              teşekkürler kardeşim bir tema bu kadar güzel olur ,, eline sağlık çok güzel...

Yorum

İlk olarak constantine61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rica etsem Nokia için de aynı temaları istesem.Şimdiden teşekkürler..

Nokia için nasıl yapıldıklarını bilmiyorum maalesef.

Sony Ericsson için bunlar.

Yorum

Nokia 6630

Tema..
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nokia 6630

Tema..
                    Hocam eğer bana geldiyse,ne yazık ki Nokia'lar için bilmiyorum nasıl yapılacağını.

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar kendi temanızı kendiniz yaratmak istiyosanız www.ownskin.com sitesine üye olarak yapabilrsinız.yada sınırsız tema arşivi için www.zedge.no sitesine üye olup indirebilirsiniz.(ücretsiz)

....................

tema isteyen arkadaşlara tekrar duyurulur.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

emiroglu k750i icinde yapabilirmisin?

Yorum

http://rapidshare.de/files/38640563/K510.thm.html

Kardeş link burda.Teman hazır.

Bu linki açıp , alt tarafta " FREE " yazan yere tıklıyorsun.
                          Sonra gelen ekran da senden istediği kodu hemen yanındaki kutucuğa aynen yazıp Download ' a basyorsun dosya hemen pc ne iniyor.

Telefonunu PC'ye bağlayıp indirdiğin dosyayı , hafıza kartında ya da telefon hafızana atıp , telefonu pc den çıkarıyorsun.Daha sonra telefondan bu dosyayı bulup uygula dersen yeni temanı uygulamış olursun...

Yorum bekliyorum

@borvi

Abi geliyor yakında.
                          Ne diyeyim USB yi kullanmayı bilmiyodum çözdüm nihayet ..Çok teşekkür edrim kardeşim ..Daha yokmu?Bak şimdiden heveslendim..
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            emiroglu k750i icinde yapabilirmisin?

Yukarıda W810 için yaptığım var bir tane.K750 ile uyumlu temadır.İndirip rahatça kullanabilirsiniz.

Yorum

Yukarıda W810 için yaptığım var bir tane.K750 ile uyumlu temadır.İndirip rahatça kullanabilirsiniz.
                              sagol abi.

Yorum

cok güzel oldu,ellerine saglik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X