İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
X
-
Abi video editlemeyi o program üzerinden yapamazsın. Düzenleme yapmak için farklı bir program kullanmak gerekir abi.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
-
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 31.01.2017, 18:49.Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
-
@SixtyOne_61 kardes paylastigin youtube videolari acilmiyor,silinmismi acaba,ne videolariydi merak ettim
Yorum
-
Eski unutulmaz maçların videoları, maç sonu ve tribün şovları falan vardı ama yayınlayan hesaplar kaldırmış galibaİlk olarak Uğur Kurtoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@SixtyOne_61 kardes paylastigin youtube videolari acilmiyor,silinmismi acaba,ne videolariydi merak ettimBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
üzüldüm suan,olsa cok iyi olurdu,hayirlisi...İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski unutulmaz maçların videoları, maç sonu ve tribün şovları falan vardı ama yayınlayan hesaplar kaldırmış galiba
Yorum
-
Merhaba, burası paylaşmak için doğru yer mi, emin değilim. Doğru yerse bile nostalji forumunda da Ünal Karaman başlığında paylaşmıştım o nedenle belki ikinci kez paylaşmak da forumun işleyişine aykırı olabilir, bir ihlal varsa moderatörlerin paylaşımı direkt silebileceğine güveniyorum. Yeni açtığımız web sitesi için youtube kanalı ayarlamıştık, video editörümüz çok beğendiğimiz bir Ünal Karaman videosu hazırladı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum