Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon açılışını yaptık hadi hayırlısı
    -1461 TRABZON-

Yorum

• bu youtubedekli videolar neden açılmıyor bilen biri yokmu (an error occured please try again)bu yazı çıkıyor..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bendede açılmıyor yardım edebilirmisiniz?
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Dns otomatik mi ?
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Youtube'ye giremeyenler bu programı yüklesin .. Eğer yine giremiyorlarsa internet geçmişini de silip tekrar denesin.

Düzelecek .

Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle

Yorum

• Çok sağol Alihan.

Yorum

• Önemli değil Mustafa.Asıl bu programı bana ulaştıran ( Yunus Emre ) adlı üyemize teşekkürler !

Bu arada Osman abi sezonun ilk Engin Baytar videosu için teşekkürler ! Çok güzeldi ellerine sağlık,sezon içinde devamını bekliyorum dört gözle .

Yorum

• eline sağlık Osman kardeş çok güzel olmuş video

Yorum

• video harika olmuş.. 2side harikalar yaratıyor ..
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Kolbastı videosu güzel olmuş

Yorum

• aslında yeni sezon için şöyle bir video hazırlanabilir örn slyva dan başlayarak ilk 11 yakın topçuları güzel hareketlerini sırayla verilebilir keşke video hazırlamasını bilseydim
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Engin Baytar'dan sezonun ilk klibi.
                          Bu videoyoyu indirebileceğimz bir link var mı ?

Yorum

• arkadaşlar ya dünkü maçta Colman'ın hayrettine çimi yedirttiği o 15 20 saniyelik görüntüler var mı acaba ???
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• Bizim Halil'in geçen sene ki sevinç gösterileri bir video yapılıp TRT Stadyum programına gönderilsin. Çünkü onlar dün sadece bir maçlık olduğunu düşünüyorlardı. Lütfen
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Alanzinho'nun 2. Yarıda 3 Sivaslıyı Madara Ettiği Pozisyon Olsa Süper Olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X