Tekrar teşekkürler Harun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
X
-
Malesef elimde SIMKOVYAK ile ilgili video yok....İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevideoların hepsi birbirinden guzel videolar icin tesekkurler sizden bi ricam var bana smezk video yaparmısın lutfen ben szemk asıgıımTRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
Bir SZYMKOWIAK videosu guzel olurdu.İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef elimde SIMKOVYAK ile ilgili video yok....
Yorum
-
malesef..anti gökhancıyım biraz da....İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiplomat Abi Gökhan Ünal ile ilgili bir çalışman olacak mı

TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
Nostalji maç görüntüleri normalde BMN arşivi içinde olup; buruda yayınlanan kısmı Tunga abi hazırlayıp facebook'ta yayınlamıştı.
Buraya aktardığın için teşekkürler diplomat...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Arkadaşımıza Yürekten Katılıyorum..İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiplomat61 Egemen'in üçlüsü ve kolbastıyı bekliyoruz
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
kolbastı showww nirede kaldı
Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum