teşekkür diplomat61 kardeş indirdim videoyu eline sağlık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
X
-
Trabzonspor 4 - 1 Kayserispor [DEVRE ARASI HORON]
:Bayrağımız:
Trabzonspor 4 - 1 Kayserispor
...::: DEVRE ARASI HORON :::...
[02.05.2009]
...DİPLOMAT61 KALİTESİYLE...

REKLAMSIZ
ŞİFRESİZ
NO RAPİD
...TIKLA İNDİR...
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61

*
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
...alanzinho sÜper goll... Spİker Çildirdi...
TURKCELL SÜPER LİG 31.HAFTA
Kocaelispor 1 - 4 Trabzonspor
...ALANZINHO SÜPER GOLL...
...SPİKER ÇILDIRDI...
[09.05.2009]
...DİPLOMAT61 FARKIYLA...

TIKLA İNDİR
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61
*
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
Yorum
-
Yattara-alanzinho pas Şovu ....dİplomat61 farkiyla....
YATTARA-ALANZINHO PAS ŞOVU
[Kocaelispor 1 - 4 Trabzonspor]
09.05.2009
...DİPLOMAT61 FARKIYLA...

TIKLA İZLE
TIKLA İNDİR
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61
*
Yorum
-
-
TRT oldugu ıcın paylastım ben , bır arkadasım ligtv olmadıkca sorun olmaz demıstı kendı forumunda , eger yasaksa kaldırayım.
Yorum
-
Bilmiyorumki kardeş ya... aslında dedığın gıbı lıg tv olmadıkça yayınlanmasında sakınca yok.. ama BMN Resmi bir taraftar sitesi olduğundan ıyı olmaz kanısındayım... telif felan snaırım sorun olabılır dıye.. o yuzden hem takımı hemde BMN i sıkıntıya uğratmamak ıcın maç görüntülerini hıc yayınlamadım...İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT oldugu ıcın paylastım ben , bır arkadasım ligtv olmadıkca sorun olmaz demıstı kendı forumunda , eger yasaksa kaldırayım.
yetkılıler detaylı bır acıklama yaparsa sevınırım..
saygılarımla
Diplomat61TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
Yorum
-
Anladım dıplomat, acıklama gelırse kaldırırız tabıkı, bu arada blogumda vıdeolarını yayınlıyorum sorun olmaz degıl mı ( :
Yorum
-
OLMAZ HERALDE BLOGUN NE YAZSANA BI :dİlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım dıplomat, acıklama gelırse kaldırırız tabıkı, bu arada blogumda vıdeolarını yayınlıyorum sorun olmaz degıl mı ( :TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
Yorum
-
Suleyman sadece capsı bıraktım, lınklerı kaldırdım ... Tekrarı olmayacaktır (:
Yorum
-
Aslına bakarsan hepsi yasak. Maçın öncesi, sonrası, ortası, köşesi, her şeyi yayıncı kuruluşun iznine bağlı. Logo olsun ya da olmasın. Süper Lig görüntülerinin tamamı yayıncı kuruluşun izninde. Bu konuda BMN bir uyarsı daha alırsa BMN Video sayfasına kilit vurulabilir. Bu sepetten Gol sevinci, çalım, kolbastı paylaşımları bir yere kadar ancak Gol görüntüleri kesinlikle eklenmemeli. Aksi durumda azıcıkta olan eğlencemizin tamamen kaybetmiş oluruz.İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT oldugu ıcın paylastım ben , bır arkadasım ligtv olmadıkca sorun olmaz demıstı kendı forumunda , eger yasaksa kaldırayım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum