Diplomat öncelikle teşekkürler yalnız bu maçların rapid linkleri yok mudur?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
X
-
Abi, galiba bugun yaylaya gidecekti Diplomat abi. Onun icin bugun sana cevap veremez.İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiplomat öncelikle teşekkürler yalnız bu maçların rapid linkleri yok mudur?
1
Yorum
-
İlk olarak c1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen senin Allah'ına gurban... sen kaç senedir nerdeydin

,seyirci artık 3'lü konsuunda profesyonelleşti,egemen ilk 3'lü yaptığında eksiği vardı artık çok hoş oluyor..
Yorum
-
Birazda basketboldan..
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu görüntüleri - Kolbastılar - Birkan'dan 3'lü. Hoparlörünüzün sesini biraz kısın
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Umarım beğenirsiniz ben hazırladım...2008-2009 TrabzonSpor TOP-10 GOL
En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 19.04.2009, 04:48.Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
Emegine Saglık Çok Güzel Olmus..Bide Videoyu Youtube a Yüklerseniz...Daha İyi oLaßilir,Biliyosunki En Çok Takip Edilen Video Sitesi..İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım beğenirsiniz ben hazırladım...2008-2009 TrabzonSpor TOP-10 GOL
http://www.metacafe.com/watch/2716375//
Maksat TraßzonLu KardesLerimizde Görsün...Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..
Yorum
-
Yattara KOLBASTİ Klip - [TS 2-0 GB] [Maç Öncesi Isınma ve 61.DK Dahil] [17.04.2009]
:Bayrağımız:
YATTARA KOLBASTİ KLİP
[TS 2 - 0 GB _ 17.04.2009]
[Maç Öncesi Isınma ve 61.DK Dahil]

TIKLA İNDİR
TIKLA İZLE
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61 
*
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar ÇILDIRDI, Şampiyonluk İSTİYOR !!!
Maç sonu ve Egemen
(Videoda 1 saniyelik galiz bir küfür var, elalemin ağzı torba olmadığı için büzemedik
)
abi bu video'yu indirebiliceğimiz bi link koyabilirmisin?
çok güzel bi video ellerine sağlık...Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Yorum
-
3'lü dediğin böyle çektirilie büyüksün egemenTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
Ruh mu ? İŞte ruh....azİm mİ ? İŞte azİm... İnanÇ mi ? İŞte İnanÇ...
RUH MU ? İŞTE RUH....
AZİM Mİ ? İŞTE AZİM...
İNANÇ MI ? İŞTE İNANÇ...
TAKIM MI ? İŞTE TAKIM...
.....
1983-84 Sezonu
Fenerbahçe 0 - 1 Trabzonspor
(TRABZONSPORUMUZ BU MAÇI ALIP ŞAMPİYONLUĞU İLAN ETMİŞTİ...)

TIKLA İNDİR
NOT:VİDEO BANA AİT DEĞİL ve ÜZERİNDE REKLAM BULUNMAKTADIR....
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61
*
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum