Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
X
-
Bordobluex Arkadaşımıza Teşekkürler....
Son Eklediği Videoların Download Linkleri de Benden Olsun...
[Sağ Tıklayıp Kaydebilirsiniz Yada Herhangi Bir Download Programı İle indirebilirsiniz]
Gökhan Ünal
Selçuk İnan
23. Hafta
Saygılarımla
Diplomat61 
*
En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 18:42.TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
-
Bir iki kısa videosu daha var ama çok ciddi bir video çalışması yapmadım henüz. Gökhan Ünal 15 gol sayısı aşmak istiyorum diyor. Ben kendisinin 20 gol atabileceğine inanıyorum. Onun istedikleri ve benim dileklerim gerçekleşirse yeni klipleri olur tabiiİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediplomat61 çok teşekkürler..Osman Abi Gökhan ile ilgili başça çalışmaların var mı yada olacak mı
Yorum
-
merakla bekliyoruzİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlnzinho Gs maçı şovu yakında gelecek haberiniz olsun
Yorum
-
özellikle çalımları olsunnİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlnzinho Gs maçı şovu yakında gelecek haberiniz olsun
Sabırsızlıkla bekliyrimm
İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
:Bayrağımız:
.........ALANZINHO - KLİP.......
DÜZENLEME
HARUN BİRİNCİ

.....::::: TIKLA İZLE:::::.....
.....::::: TIKLA İNDİR:::::.....
SAGILARIMLA
DİPLOMAT61
*
En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 18.03.2009, 16:36.TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Ama ben de iyi bir çırak olduğumu düşünüyorum Osman abi
Yorum