Çalışmalar güzel..Elinize sağlık arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Gif Animasyonları
Daraltma
X
-
-
Wolda çok güze bir giriş yaptın. Her çalışman bir birinden başarılı tebrik ederim
Kıvanç olmazsa bu çalışmalar için ayrı bir konu açalım. Hatta sen aç istersen. Buradaki çalışmaları da oraya ekler devam ederiz. Bu grafikler BMN forumlarında kullanılamayacak ama başka forumlarda kulllanılınca BMN Multimedya gücü görülmüş olur. Üzerlerine standart bordomavi.net yazarız
Bunların tam adı da nedir bilmiyorum, uygun da bir isim bulup konuyu açabiliriz.
Yorum
-
Bak bunları yeni gördüm çok hoşlarİlk olarak kaplan-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım bunLarıda beğenirsiniz arkadaşLar..

Bunları avatarımız için 110*110 yapabilir miyiz abicim kullanmak isterim
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bunları yeni gördüm çok hoşlar
Bunları avatarımız için 110*110 yapabilir miyiz abicim kullanmak isterim
Buyur kardeş ne demek..

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi en yüksek 63 kb kabul ediyor. Seninkiler bayağ bi yüksek 111 kb galiba
Zaten boyutLarda oLdum oLası sorunum vardır..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
bu yağmurlu,sulu ifadeler harika olmuş ya.gerçekten helal herkese elleriniz dert görmesin valla...
Yorum
-
İlk olarak kaplan-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abicim hoş bir çalışma olmuş.tebrikler.
Yorum
-
Bu çalışmalar için ayrı bir konu açmıştıkyaİlk olarak kaplan-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum