Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Wallpaper Çalışmaları
Daraltma
X
-
Kulübün şöyle esprili çalışmaları tişörte, sweat'e ve polara falan dökmesi lazım. VİZYON KARDEŞİM VİZYON!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yiğit hocam, yine de Temel Reis'in yerini tutamaz : ) @Fatih Özkan
FC TS.jpgFC TS 2.jpg
Temel Reis'i bitirecem
Gemık Reyiz
GEMIK REYIZ.jpgEn son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 07.09.2017, 21:29.
Yorum
-
-
Dün akşam güzel fotolar çıkmıştır.
Efsane çalışmalar gelir heralde[MENTION=39109]kadirgazioglu[/MENTION]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
@Burak DERELİ , Abdülkadir ve Sosa için bakıyorum pek bulamadım, birkaç gün içinde muhabirler haber siteleri yayımlar inşallahEn son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 11.09.2017, 10:48.
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Burak DERELİ , Abdülkadir ve Sosa için bakıyorum pek bulamadım, birkaç gün içinde muhabirler haber siteleri yayımlar inşallahForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
[MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION], şöyle bir şey olsaydı çok güzel olurdu bence
DJX-Rw-W0AAn9_0.jpg
15_6427882575.jpg
Sosa'nın da yok fotoğrafı
DJXzFixW0AE3p0N.jpg
Yorum
-
Valla bugün güzel Abduş görseli yapabilirsen çok makbule geçerForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum