Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Wallpaper Çalışmaları
Daraltma
X
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilgisayarda astronot wallpaperımdan vazgeçemiyorum ama telefonda ne kullanacağımı, hangisini seçeceğimi şaşırıyorum sayende. Bu tarz sade olanları kaçırmıyorum eline sağlık.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16918[/ATTACH]
https://drive.google.com/open?id=1ux...ZupdSb7B44jNfOForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16918[/ATTACH]
https://drive.google.com/open?id=1ux...ZupdSb7B44jNfO
1 aydır ekranlarımız aynı artık yenilesek mi diyorum?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
-
-
@kadirgazioglu Dostum merhaba öncelikle emeklerin ve bu güzel çalışmalar için sana çok teşekkür ederim ancak senden özel bir isteğim olacak.
Şu fotoğrafın Twitter kapak boyutuna uygun güzel efektli bir hali vardı ancak bulamadım ve çok üzüldümBize bu fotoğrafın çeşitli varyasyonlarıyla Twitter'a kapak fotoğrafına uygun bir çalışma yapabilir misin? Yazı falan olmasın üstünde lütfen sadece fotoğrafın özünü görelim istiyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden burayı sık sık kontrol edeceğim
Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü halini bulamadım bu arada örnek olsun diye bir gazeteden öylesine ekledim kusura bakma.
resized_9b1eb-b731b9f6dzl54pnx4aabtt3.jpg"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 03.06.2019, 12:03.
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
elinize emeğinize sağlık dostlarEn son LordVoldemort tarafından düzenlendi; 16.06.2019, 08:32.
Yorum
Yorum