Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İçin Kaliteli Görsel Yapacak Arkadaş Arıyoruz...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN İçin Kaliteli Görsel Yapacak Arkadaş Arıyoruz...

Arkadaşlar,

İhtiyacımız net... Bu konuda BMN'ye kaliteli görseller hazırlayacak arkadaşlarımızı bekleriz...

Sevgiler...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar,

İhtiyacımız net... Bu konuda BMN'ye kaliteli görseller hazırlayacak arkadaşlarımızı bekleriz...

Sevgiler...

Kaya abi bunun için BMN olarak ciddi bir kurumsala geçmemiz şart tasarımsal çizgi olarak (gerek font olarak gerek mizanpaj olarak gerek görsel bütünlük ve fotoğraf bütünlüğü olarak) benim düşüncem bu mesleği icra eden arkadaşlar olarak birkaç kişilik bir ekip kurulup bu konuyu ciddi bir şekilde konuşmamız günümüzdeki tasarım trendlerini takip edip, süzgeçden geçirip bir kaç şey tasarlıyıp yada fikir ortaya koyup size sunmamız gerekli beğeni ve tavsiyeler üzerine iyileştirerek çözmemiz gerekli bunu.

Bu sürecin profesyonel olarak çözülmesi lazım diye düşünüyorum öbür türlü bir görsel hazırlanıyor yada bir çalışma gerisinden gelen herşey değişik değişik yapılıyor bir kopukluk ve göze hoş gelmeyen bir karışıklık söz konusu oluyor. BMN olarak bir çizgiye oturmak şart diye düşünüyorum ama bunun gerçekten bu işi profesyonel yapan arkadaşlarla birlikte kurulan maddi dayanak beklemeksizin sadece BMN'yi düşünerek yola çıkılan bir ekibin yapması gerekli.

Hani Trabzonspor'un TS Club'daki durumu neyse şuan bizimde BMN olarak kurumsaldaki ve görsellikdeki problemi aynı. Bu durumu hep dile getirdim ben çeşitli arkadaşlarla sohbetlerimde. Bunun çözülmesi bence şart ne düşünürsünüz bilemem ama benim fikrim bu yönde...
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaya abi bunun için BMN olarak ciddi bir kurumsala geçmemiz şart tasarımsal çizgi olarak (gerek font olarak gerek mizanpaj olarak gerek görsel bütünlük ve fotoğraf bütünlüğü olarak) benim düşüncem bu mesleği icra eden arkadaşlar olarak birkaç kişilik bir ekip kurulup bu konuyu ciddi bir şekilde konuşmamız günümüzdeki tasarım trendlerini takip edip, süzgeçden geçirip bir kaç şey tasarlıyıp yada fikir ortaya koyup size sunmamız gerekli beğeni ve tavsiyeler üzerine iyileştirerek çözmemiz gerekli bunu.

Bu sürecin profesyonel olarak çözülmesi lazım diye düşünüyorum öbür türlü bir görsel hazırlanıyor yada bir çalışma gerisinden gelen herşey değişik değişik yapılıyor bir kopukluk ve göze hoş gelmeyen bir karışıklık söz konusu oluyor. BMN olarak bir çizgiye oturmak şart diye düşünüyorum ama bunun gerçekten bu işi profesyonel yapan arkadaşlarla birlikte kurulan maddi dayanak beklemeksizin sadece BMN'yi düşünerek yola çıkılan bir ekibin yapması gerekli.

Hani Trabzonspor'un TS Club'daki durumu neyse şuan bizimde BMN olarak kurumsaldaki ve görsellikdeki problemi aynı. Bu durumu hep dile getirdim ben çeşitli arkadaşlarla sohbetlerimde. Bunun çözülmesi bence şart ne düşünürsünüz bilemem ama benim fikrim bu yönde...
      Aydın bu konuda tüm eleştirilerinde haklısın. En azından bunları bilmek ne yapmamız gerektiği açısından önemli. Bu ekip ve lideri bence çok özgür bir ortamda çalışmalı ve bizlerce de çok sınırlandırılmamalı. Açıkçası bu işin çözülmesi için gönüllülerin ortaya çıkmasını isteriz zira şu an bu ekibin içinde yer alabilecek bir yönetici yok. Bu bağlamda ekip üyelerimiz tarafından kurulması gerekiyor.

Malik bin Dinar

Yorum

Aydın bu konuda tüm eleştirilerinde haklısın. En azından bunları bilmek ne yapmamız gerektiği açısından önemli. Bu ekip ve lideri bence çok özgür bir ortamda çalışmalı ve bizlerce de çok sınırlandırılmamalı. Açıkçası bu işin çözülmesi için gönüllülerin ortaya çıkmasını isteriz zira şu an bu ekibin içinde yer alabilecek bir yönetici yok. Bu bağlamda ekip, üyelerimiz tarafından kurulması gerekiyor.

Ben gönüllüyüm abi her türlü desteği ve 9 yıllık nacizane meslek birikimimi de vermeye hazırım gerisi sizin tasarrufunuza kalmış. Sadece sana değil diğer YK arkadaşlara da yada bilmediğim abilerime de belirttim bunu.

Ekibin genç bir yapısı olmalı diye düşünürüm ben, ayrıca bu konu çok geride kalıyor kimse görmüyor etmiyor haberi olmuyor olabilir. Bu mesleği icra eden arkadaşları bulmak önemli profillerinden bulunabilir yada konuyu daha ön taraflara taşımak yada bağıra bağıra söylemek çözüm olabilir. Ama bu ekibin kesinlikle kurulması gerekli hummalı bir çalışma ile güzel bir hale gelmeli diye düşünüyorum.
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

9 yıllık meslek birikiminden BMN nin faydalanması demek muazzam bir olay Aydın. Burada her iş gönüllük esasıyla yapıldığı için sizleri sıkmadan sizlerden katkı edinebilirsek ne mutlu bize...
          Malik bin Dinar

Yorum

9 yıllık meslek birikiminden BMN nin faydalanması demek muazzam bir olay Aydın. Burada her iş gönüllük esasıyla yapıldığı için sizleri sıkmadan sizlerden katkı edinebilirsek ne mutlu bize...
            Ekibi aşağı yukarı kurduk sayılır başlıyoruz birşeyler çıkdıkça aşağı yukarı ucundan ucundan gösteririz artık süpriz olsun
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Forum banner ımıza yönelik devrimlerinizi bekliyoruz
              Malik bin Dinar

Yorum

[MENTION=447]Kaya[/MENTION] Sürprizler yaparız rahat ol.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Aynı başlıktan mevcut imiş.
                  Hamiş

Yorum

Forum banner ımıza yönelik devrimlerinizi bekliyoruz
                    Akşama bişeylerle geliyoruz önümüzde uzun zaman var abi güzel fikirler var ekibimizin kafasında herşeyi halledicez merak etme
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Görseller canavar canavar! Muazzam...

Dehşet!
                      Malik bin Dinar

Yorum

Güzel bir başlangıç olmuş
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Sağolun Küçük başlangıçlar büyük değişimin habercisidir biraz zamanla müthiş şeyler gelicek emin olun durmadan yılmadan çalışıyoruz
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Görselleri çok beğendim. Emeğinize sağlık. Devamını bekliyoruz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Varan1 diyorsunuz.... Ellerinize sağlık...

Beni pek tatmin etmedi valla Sizlerden beklentim daha büyüktü şahsen....
                              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X