Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Szymek Fotoğraf Albümü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yorum

140'ı geçti sanırım,yoruldum,geri kalanı başka zaman artık

Yorum

Ellerine sağlık renkdaş .
          En son ilhan tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 01:17.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Orta sahanın yeni yıldızı kim olacak?

Yorum

bence ?????????? olacaktrabzonspor çk şeyler kaybetti ama haberi yok
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

szymek gönderen beyin hangiakla hizmet ediyor yoksa istanbul kökenli yumuşaklar mı bunlar

Yorum

bence szymek çok kaliteli bir oyuncuydu onun gibi bir oyuncuyu yönetim nasıl kaçırttı anlamadım.böyle oyuncuları bulmak hakikaten çok zor

Yorum

ha şimdi ceyhunun yerinde szmek olsaydı fazladan bir 5 puanımzı daha vardı

Yorum

çok sevmiştik...

çok üzdün...
                      "Trabzonspor bir çember gibi,
                      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

edit..............
                        En son Atakan tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 12:35.
                        Més Que Un Club

Yorum

Simek için hep iyi şeyler düşündüm ancak dün yaşananlardan sonra artık değiştim.Durumu en iyi özetleyen sözlerde sanırım şu şarkıdaki gibi olur;

Yaşandı bitti saygısızca
                          Aldatmanın tadına varınca,
                          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erdal ağabey,
                            Szymek, Trabzonspor için zamanında ter akıtmış ve bu forma altında ayağını kırmıştır.Bu konuda seni anlamakla beraber fikirlerine katılmıyorum.Szymek durup dururken Trabzonspordan gitmemiştir.Szymek neden gitti?sorusunu çözmeden, onun için bu yorumları doğru bulmuyorum.Ayrıca Szymek'i buradan koparan nedenler ne ise Marcelinho ve Ellerin'de gitmesinin tek nedeni'de aynı nedendir.

Ayrıca bu gidişle korkarım ki, sırada Musampa ve Stepanov'da var.Onlarda giderse hain mi olacaklar?Senden ricam, bu konuda futbolcuları suçlamaktan vazgeçmendir.Szymek Trabzonu ve Trabzonspor'u çok sevmişti.Onu bu formadan koparanlar utansın.Asıl gitmesi gerekenler o kulüpten hala daha ekmek yiyorlar...
                            Teşkkürler abim,hislerime tercüman olmuşsunuz,ki korktuklarınızın şu an itibariyle gerçek olduğu düşünülürse eğer,olayın Szymek i bağlayan bi olay olmadığı da ortadadır!

Szymek,Sivasta o otele ilk girdiğim gün,yemek masasından kalkıp,kollarının açarak "Oooooo sen,hoşgeldiiiiiin" diye bağıran bi adam...Kocamn gülümsemesi,hırsı,azmi aklımdan hiç çıkmayan bi adam...Bi de ayağı kırıldığında sedyedeyken,kafasını kaldırıp hala maçı takip edişini unutamadığım bi adam! O gün,aynı ülkeli olmadığı bi kıza kocaman sarılan bi adam,çünkü biz dünyalıydık,çünkü Trabzonsporluydu o adam!

Eleştirirken iyi düşünün bazı şeyleri,lütfen!
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

çok sevdik seni szymek o hırsın mücadelen unutulmaz.Ayrılış şeklin böyle olmamalıydı iki taraf içinde olmaması gereken oldu.Senin gibisi bir daha ne zaman gelir bilemiyorum
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdal ağabey,
                                Szymek, Trabzonspor için zamanında ter akıtmış ve bu forma altında ayağını kırmıştır.Bu konuda seni anlamakla beraber fikirlerine katılmıyorum.Szymek durup dururken Trabzonspordan gitmemiştir.Szymek neden gitti?sorusunu çözmeden, onun için bu yorumları doğru bulmuyorum.Ayrıca Szymek'i buradan koparan nedenler ne ise Marcelinho ve Ellerin'de gitmesinin tek nedeni'de aynı nedendir.

Ayrıca bu gidişle korkarım ki, sırada Musampa ve Stepanov'da var.Onlarda giderse hain mi olacaklar?Senden ricam, bu konuda futbolcuları suçlamaktan vazgeçmendir.Szymek Trabzonu ve Trabzonspor'u çok sevmişti.Onu bu formadan koparanlar utansın.Asıl gitmesi gerekenler o kulüpten hala daha ekmek yiyorlar...
                                Bravo Ahmet Abi

Perşembe'nin geleceği Çarşamba'dan bellidir derler ya. Nereden aklıma geldiyse bu başlığa girmek. Taa o zamanlar neyin ne olacağını iyi belirtmişsin. Musampa ve Stepanov'da gitti. Hemen hemen aynı neden (Z.D) yüzünden.

( * Seni çok özledik be Szymek! Böyle olmamalıydı! )
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X