Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Szymek Fotoğraf Albümü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu başlık iyi olmuşbende de epeyi resmi var ama nasıl koyacam çok uzun işbu arada bazı arkadaşlar çok ağır eleştirmiş unutmayın herşeyin altında bir sebep vardır!!ve Szymek in sebebi de epeyi büyük düşünüyorum ve ona hak veriyorum..onu bu hale düşürenler Allah larından bulsun
    En son fanatik_zuzu tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 17:10.
    Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

HERKSES BENDE YÜZLERCE FOTOĞRAFI VAR DİYOR FAKAT EKLEMEYİ DÜŞÜNMÜYOR HADİ MİLLET...
      sevgi emek ister...
      En son FirtinaTS tarafından düzenlendi; 06.02.2007, 20:51.

Yorum

Arkadaşlar sizden bişey rica ediyorum:
        Szymkowiak'ın fotolarını benim adresime yollar mısınız? Bi kaç tane olsa da olur? bekliyorum!
        Bir bordon var bir de mavin
        Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

hayır...

Yorum

bi kaç resim yüklemeye çalıştım...daha yüzlerce var...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Trabzonspor HER seyin Ustundedir burda bazi arkadaslar Trabzonsporluluk degil bazi Futbolcu larin Tarfartarligini yapiyorlar kimse kusura bakmasin ben Trabzonsporluyum.

Bana para verdiklerinde bne baska klublere transfer olmuyorum ama o sevdiginiz futbolcular arkasina bakmadan gidiyorlar , yok efendim bu fotbolcular kusturen mis mis leride gecin Ya Sevecen Ya'Da Terk Edip Gidecen okadar kolay buda sahsi gorusumdur para icin gelmiyorlarda futbolu sevdiklerinden geliyorlarmis ve sayre allah akil versin ne diyeyimki.

Futbolcu Taraftarligi Yapanlardan Kurtarsin Yuce Allah.

Yorum

Erdal abi neden her konuda böyle sert çıkıp başkalarının düşüncelerine saygı duymuyorsunuz? Burada kimsenin kimseye daha fazla Trabzonsporlu olduğunu kanıtlamak gibi bir derdi yok. Burada olduğumuza göre hepimiz en az sizin kadar Trabzonsporluyuz. Kimsenin futbolcuların taraftarlığını yaptığı da yok. Futbolcuları, T.di.leri, yöneticileri... Trabzonspor'a fayda sağladığı için seviyoruz ki bundan daha doğal birşey de yok. Bir futbolcunun takımdan ayrılmasından sonra sağladığı tüm yararları görmezden gelip arkasından beddua okumak yada dünyanın en değersiz insanıymış gibi atıp tutmak hiç kimseye yakışmaz. Szymek de bunu haketmiyor. Bütün bunlara rağmen tabiki sevmek zorunda değilsiniz ama hem Szymek'e hem de sizinle aynı fikirde olmayan diğer insanlara saygı duymak zorundasınız.
                Fanatik Pacci

Yorum

Bence reklam yapıyor!...
                  E, yalan mı?
                  Bir bordon var bir de mavin
                  Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

Biz Szymek'in futbolunu, kişiliğini bir davranışından dolayı kendisini silmeyecek kadar sevdik ve buradayız...
                    En son pacos_bill tarafından düzenlendi; 09.02.2007, 01:50.

Yorum

İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erdal abi neden her konuda böyle sert çıkıp başkalarının düşüncelerine saygı duymuyorsunuz? Burada kimsenin kimseye daha fazla Trabzonsporlu olduğunu kanıtlamak gibi bir derdi yok. Burada olduğumuza göre hepimiz en az sizin kadar Trabzonsporluyuz. Kimsenin futbolcuların taraftarlığını yaptığı da yok. Futbolcuları, T.di.leri, yöneticileri... Trabzonspor'a fayda sağladığı için seviyoruz ki bundan daha doğal birşey de yok. Bir futbolcunun takımdan ayrılmasından sonra sağladığı tüm yararları görmezden gelip arkasından beddua okumak yada dünyanın en değersiz insanıymış gibi atıp tutmak hiç kimseye yakışmaz. Szymek de bunu haketmiyor. Bütün bunlara rağmen tabiki sevmek zorunda değilsiniz ama hem Szymek'e hem de sizinle aynı fikirde olmayan diğer insanlara saygı duymak zorundasınız.

peki şunu bir düşünün madem bu kadar önemli sizin için bu husus TRABZONSPOR bu şehirin insanları için nedir bilirmisiniz onu bilemem şukadarını söyleyeyim asgari ücret alan bir insanı düşünün trabzonda ve bu insanın tek eğlencesinin ve tek zevkinin bu takım ve futbol olduğunu düşünün okadar kısıtlı bir parayla geçinip birde bu takımı izlemeye o stada gidiyor böyle bir çok insan tanıyorum ve soruyorum size bu kadar fedakarlığın sonucunda bu insanlar bu takımı sırf menfaatleri için terk etmeleri ve bu insanları hayal kırıklıgına uğratmaları öenmsizmi?

evet szymek i bizde çok severdik ama severdik eskidendi ve burasıda bir site burada TRABZONSPORLU olan herkez tepkisinide koyar eleştirisinide yapar eleştiride alır szymek bu takımın seyircisi için bencede bir değer olmamalı bu kadar önemli olmamalı bizi hiçe sayanı bizimde hiçe saymamız lazım gönülden bağlılık olmalı iyi gündede kötü gündede, birde kimse kimsenin nekadar TRABZONSPORlu olduğunu bilemez ama ben bu takımın menfaatlerini ikinci plana atarak bu klübü terkeden bir futbolcuyu sevemeyecek kadar TRABZONSPORLUYUM.....
                      Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

farklı............
                        En son FirtinaTS tarafından düzenlendi; 06.03.2007, 20:19.

Yorum

fotolar...

Yorum

İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende 200 den fazla fotosu var ama,bir ara ileticem buraya.
                            Rica etsem bana yollarmısın ?

Szymek için herkes kendince haklıdır ..

Seni Unutmayacagım Szymek..Sen hiç gitmedinki
                            En son ilhan tarafından düzenlendi; 25.03.2007, 16:58.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Koyverdun gittun biziii oyyy,koyverdun gittunn biziii.............
                              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

Donuyor insallah... teklif geliyor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim