Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bireysel Forma Tasarımları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bireysel Forma Tasarımları

daha önceki konularda puma formalarını beğenmediğimi söylemiştim ve ben iki saatte tasarlarım diye atmıştım biraz geç oldu ama sözümü tutuyorum..

En son Misafir tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 18:16.

Konu multimedya bölümüne taşınmıştır.
    Fifa 2007'nin grafikleride baya bi gelişmiş
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

2. resimndeki formalar süper bence !!

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

eline saglik
        bence Puma formalar daha güzel
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

formalar gerçekten güzel olmuş eline sağlık
          -1461 TRABZON-

Yorum

İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konu multimedya bölümüne taşınmıştır.
            Fifa 2007'nin grafikleride baya bi gelişmiş

üzgünüm...

Yorum

İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formalar gerçekten güzel olmuş eline sağlık

teşekkür ederim

Yorum

Bu konu burada hiç bir işe yaramayacak. Serbest kürsüde PES 6 ve FİFA 2007 görüntüleri diye bir konu açılsa, yapılan forma çalışmaları eklense daha eylenceli ve yaşayan bir konu olur. Hem o zaman sana sorardım Szymkowiak neden esmer diye
                En son bordobluex tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 19:56.

Yorum

Harcamış olduğun emek ve zamandan dolayı bile, teşekkürü hak ediyorsun...

Teşekkürler, çalışmaların için.

Yorum

öneml değil tabi sonuçta sesimiz duyulursa daha iyi formalar yapılır takımımız için benim anlatmak istediğim sadece trabzonspor gibi bir takımın formaları için 5 dakika bile harcanmadığıdır artk takımımızın geleneksel forması olmalıdır ve o forma da pijamaya benzememelidr tek renk forma kötü oluyor bu işten para alan kuruluşların ne kadar emek harcadığı ortada ben buna isyan ediyorum

knuyu olabildiğince cnlı tutmak istiyorum 2 günde bir 2-3 değşik tasarım koymayı planlıyorum

Yorum

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu konu burada hiç bir işe yaramayacak. Serbest kürsüde PES 6 ve FİFA 2007 görüntüleri diye bir konu açılsa, yapılan forma çalışmaları eklense daha eylenceli ve yaşayan bir konu olur. Hem o zaman sana sorardım Szymkowiak neden esmer diye

ama ben bu formaları oyun için yapmadım sn kullan tabi istersen oyunda ya da baska yerde ama takım için yaptım dikkate alınmayacağını bilerek neyse oyunda kullanmka istersen de yardımcı olrum szymek neden esmer sorusuna gelince ben de bilmiyorum ea sports'a sor

Yorum

Aaaa güzel formalar.
                        Ben beğendim.

Yorum

Gerçekten çok güzel formalar.. Ama en güzeli 2.ci resimdeki ßeyaz forma..
                          Şu koca dağların sonu var mıdır.?

bizGurbetçiGençlerİz

Yorum

İlk olarak inferno.999 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ama ben bu formaları oyun için yapmadım sn kullan tabi istersen oyunda ya da baska yerde ama takım için yaptım dikkate alınmayacağını bilerek neyse oyunda kullanmka istersen de yardımcı olrum szymek neden esmer sorusuna gelince ben de bilmiyorum ea sports'a sor
                            İnferno bence bu yeteneğini yönetime iletmelisin burda harcanıyorsun. Güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık belki ilerde sen dizayn edersin kimbilir
                            '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnferno bence bu yeteneğini yönetime iletmelisin burda harcanıyorsun. Güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık belki ilerde sen dizayn edersin kimbilir

teşekkür ederim dikkate alınacağımı sanmıyorum kendi taraftarını yönetim kurulu üyelerini dikkate almayan yönetim 20 yaşında birini hiç takmaz ama teklif gelirse neden olmasın şaka bu arada benden çok çok daha güzel yapanlar avr ama onlar beim gibi ortay atlamıyorlar biraz daha mütevazı arkadaşlar ama tsmizin formları çok kötü dayanamdım ben

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim