kulübe gönder belki değerlendirirler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bireysel Forma Tasarımları
Daraltma
X
-
arkadaşlar gecenin ikisinde ancak bu kadar oluyor. bu daha başlangıç. hatta şöyle bir düşüncem var. bu tasarladığım t-shirtleri yaptırmak. yönetim izin verirse bmn amblemini de t-shirtün üzerine koyabilirim. tabi daha güzel çalışmaların üzerineTRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.
Yorum
-
kardeş insanları övgüler değil eleştiriler geliştirir veya bir yere vardırır. ama eleştirirken iyi olmamış veya güzel olmamış yerine şurası söyle olsaydı burası böyle olsaydı diye yapıcı eleştiri yaparsak iyi olur. ben de ona göre hatalarımı görürüm.İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlık açıldığına göre bütün yorumların çekinilmeden yazılması gerektiğini düşünüyorum.
Bence gayet amatörce olmuş,biraz daha sıkı çalışma istiyor bence.
Çalışmalarınızda başarılar.TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.
Yorum
-
ben http://img355.imageshack.us/ buradan yüklüyorum gözat kısmından bilgisayarından resmi bulup aç diyorsun alta e-mail adresini yazıp sonra host it! tıklıyorsun resim bu siteye yüklenince kopyala yapıp buraya yapıştırıyorsun birde böyle bir dene bakalım..''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
En son 61mehmet61 tarafından düzenlendi; 04.10.2008, 01:13.TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum