Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bireysel Forma Tasarımları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kulübe gönder belki değerlendirirler.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bence mavinin tonu yanlış olmuş , daha açık olmalıydı diye düşünüyorum .

Yorum

• Bence olmamış güzel durmaz renkler uymamış

Yorum

• Mehmet abi, çalışmalarına ara vermeden devam etmelisin. Daha güzel çalışmalar yapabilirsin. Bekliyoruz.
          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Emeğine sağlık.Böyle çalışmalar yapman çok güzel.Bana söz söylemek düşmez ama.Mavinin tounu biraz daha açık olsa daha iyi olurmuş.

Saygılar...
            Kahrolsun endüstiryel futbol.
            YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• arkadaşlar gecenin ikisinde ancak bu kadar oluyor. bu daha başlangıç. hatta şöyle bir düşüncem var. bu tasarladığım t-shirtleri yaptırmak. yönetim izin verirse bmn amblemini de t-shirtün üzerine koyabilirim. tabi daha güzel çalışmaların üzerine
              TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• diğer çalışmalarım, devamı gelecek

Yorum

• Bu başlık açıldığına göre bütün yorumların çekinilmeden yazılması gerektiğini düşünüyorum.

Bence gayet amatörce olmuş,biraz daha sıkı çalışma istiyor bence.

Çalışmalarınızda başarılar.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Başlangıç için güzel çalışmalar. Desteklenmeli.
                    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlık açıldığına göre bütün yorumların çekinilmeden yazılması gerektiğini düşünüyorum.

Bence gayet amatörce olmuş,biraz daha sıkı çalışma istiyor bence.

Çalışmalarınızda başarılar.
                      kardeş insanları övgüler değil eleştiriler geliştirir veya bir yere vardırır. ama eleştirirken iyi olmamış veya güzel olmamış yerine şurası söyle olsaydı burası böyle olsaydı diye yapıcı eleştiri yaparsak iyi olur. ben de ona göre hatalarımı görürüm.

Yorum

• Mehmet;
                        tişörtlerin üzerine tıklayınca çok küçük gözüküyor biraz daha büyütme imkanın olursa daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
                        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• bu sitenin foto ekleme olayını anlamış değilim. gelişmiş moddan yüklüyorum. başka bir yolu varsa söylerseniz öyle yüklerim ve foto büyük olur

Yorum

• ben http://img355.imageshack.us/ buradan yüklüyorum gözat kısmından bilgisayarından resmi bulup aç diyorsun alta e-mail adresini yazıp sonra host it! tıklıyorsun resim bu siteye yüklenince kopyala yapıp buraya yapıştırıyorsun birde böyle bir dene bakalım..

Yorum

• Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
                              En son 61mehmet61 tarafından düzenlendi; 04.10.2008, 01:13.

Yorum

• gayet güzel gözüküyor o resimdeki kaplan diymi? aslan değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim