Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bireysel Forma Tasarımları
Daraltma
X
-
kerdeşim ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel fakat sarı turuncu forma fazla hoşuma gitmedi ama diğerleri çok güzel...yönetim gidiyo mal gibi forma yaptırıyo baksınlar bunlara hepsi kral gibi...... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
valla .: alper :. emeğine sağlık çok güzel formalar. turuncu-sarı formalardakiki sarıyı bordo yapsak daha cix durur sanki
en çok bunu beğendim çubuklu olanı;

bi ara bende fifa2003 zamanı yapardım forma ama bıraktım
ama artık kimsede olmayan ve ts'a ait olan bi tür formamız olmalı. "farklı"En son kivancpehlivan tarafından düzenlendi; 13.05.2007, 18:16.
Yorum
-
Misafir
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper Mümkünse Şuraya bir de Kareli formalar Yerleştirsen
Pitikare dedikleri cinsten
(Çılgınların Erdoğduluların Trabzonlu Gençlerin falan atkılarının olduğu gibi küçük kareli formalardan)
ben bir tane üzerinde çalışıyorum ama sen bi atkı resmi falan koyarsan abi daha iyi olur küçük bir şey...
Yorum
-
Naim
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bir tane üzerinde çalışıyorum ama sen bi atkı resmi falan koyarsan abi daha iyi olur küçük bir şey...

bunlar Yeterli olur mu, Alper?
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum