Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çözümünü bulduk Remzi Sınırdayım zaten şutlarlar accountumu
    yok la o manada değilHani Fatih ve fb ilişkisiolmayacak öyle bişe ama ya olursa
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok la o manada değilHani Fatih ve fb ilişkisiolmayacak öyle bişe ama ya olursa
      Fatih - fb aaa nerden çıkarıyosun böyle şeyleri Remzi. Basının dolduruşuna gelmeyin

Yorum

• Bu video lari hangi programlarla yapiyorsunuz? bende yapmak istiyorum
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Halit eline sağlık.Güzel videolarına bir yenisi daha eklendi
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Hepinize tek tek teşekkür ediyorum

Yorum

• O bu değil Fatih Tekke

Halit ellerine sağlık kardeşim, her zamanki gibi süpersin

Yorum

harika bir klip teşekkürler duygulandım Kral Fatih bizi satma gitme sakın yavşak Fenere

Yorum

• Hepsi çok güzel.

Yorum

• devbey-irfanb ortak yapimi

Teknik Direktör Ziya

Yorum

• içimden geldii
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hacı Fatih Sultan Tekke-Gol Sevinçleri

arkadaşlar bugün ankaraya yolculuk var,o yüzden kısa bi zamanda yaptım,hoşunuza giderse sevinirim...
                        En son emiroglu2010 tarafından düzenlendi; 07.09.2007, 13:09.

Yorum

• Trabzonspor 40. Yıl Marşı

Trabzonspor 40. Yıl Marşı
                          Efsaneye Saygıyla
                          TrabzonSpor

Yorum

• Arkadaşlar www.soccerpulse.com adresinden Trabzonsporun eski (!) maç görüntülerine ulaşabilirsiniz..Üyelik gerekmektedir ve de ücretsizdir...
                            Bu siteyi bilmeyenlerin Bi göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim..

Yorum

• İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar www.soccerpulse.com adresinden Trabzonsporun eski (!) maç görüntülerine ulaşabilirsiniz..Üyelik gerekmektedir ve de ücretsizdir...
                              Bu siteyi bilmeyenlerin Bi göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim..
                              Çok muhteşem bir site biraz gezinme fırsatım oldu sitede bizler için kalitesi yüksek Şota golleri buldum... Tekrar teşekkürler isaret parmagi

Yorum

Çok muhteşem bir site biraz gezinme fırsatım oldu sitede bizler için kalitesi yüksek Şota golleri buldum... Tekrar teşekkürler isaret parmagi
                                Önemli, değil.. Ben adreesi vereyim de bana bi hayrı dokunmuyo bari millet yararlansın dedim..
                                Sınırsıza gectiğim zzaman bende faydalanırım belki...

Şota nın golleri dışında :Avrupa daki Türk oyuncularının da gollerine ulaşmak mümkün..İlgilenenlere duyurulur...Tabi ki milli maçlar...Avrupa kupaları ve süpper lig maçları vs.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X