BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar ben teşekkür ederim. Bu klibi hazırlamam için Bana cok büyük yardımları olan Tunga abiyme bir kez daha huzurlarınızda sevgi ve saygılarımı sunuyorumODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
bende itibarını yolladım ellerine sağlık caferabiYorum
-
Onca soğuğa ve futbolu keyif vermeyen bir takıma rağmen tribünlerdeki yerini alan BMN'li ve diğer Ankara'da ikamet eden Trabzonsporlu arkadaşların görüntülerinin olduğu ve de codec sorunu yaşatmayan
video...
http://rapidshare.com/files/7662416/BMN-Ank.wmv.html (~17 MB - 2dk)Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
BMN Ankara videosu:
BMN Ankara videosunu .wmv formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
480*360 9 MB 2.5 DK (Link Ölmüş)En son bordobluex tarafından düzenlendi; 19.08.2007, 00:30.Yorum
-
Yattara Neler Yapıyor v1.2
Yattara Neler Yapıyor v1.2 videosunu .wmv formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
480*360 12 MB (Link Ölmüş)En son bordobluex tarafından düzenlendi; 19.08.2007, 00:31.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
İçim gitti.

Yorum