Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar trabzonsporun 95 96 kaseti vardı o zaman almıştım ama kassedi kaybettim eğer internette falan bulursanız buraya bi linkini koyunda indirem şimdiden teşekkürler
    Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
    Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

• arkadaşlar 90 lı yılların maç arşivlerini arıyorum.(özelliklede 95-96 yılının arşivi)
      İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Uzun bir aradan sonra...

Trabzonspor Aşkımız...

Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• çok güzel olmuş Tunga abi

Yorum

• Eline sağlık Tunga abi
            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uzun bir aradan sonra...

Trabzonspor Aşkımız...

Tunga abi ellerine sağlık.

Uzun süre sonra hazırladığınız bu kliple bizleri büyülediğiniz. Şimal Yıldızı muhteşem bir kliple geri döndü.

Arşivinizden seçilmiş en güzel görüntüler ve sözleriyle içimizi titreten şarkısıyla, büsbütün harika bir video klip olmuş.

Teprik ederim üstadım

Devamını heyecanla bekliyoruz

Yorum

• kendi yapmış olduğum yattara ve gökdeniz videosu

Yorum

• Tunga abi harikasın. Ellerine sağlık.

Osman abinin imzasından fark ettim.

Çok teşekkürler.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• çok güzel olmuş video lar ...
                    sayn yönetim bak gör halimizi hep eski anılarımızı videolarla tazeliyoruz...
                    artık şu şampiyonluğu yaşatın bizeee..... :@

Yorum

• s.a sey cok guzel olmsu
                      ellerine saglık da bunları nasıl bılgasayara ındırcez ogrenebılırmıyım

Yorum

• nasıl ındırcez

Yorum

• Henüz izleme fırsatı buldum ve gerçekten kelimelerle anlatılmaz hissettiklerim...Olağanüstü güzellikte bir klip olmuş,teşekkürler Tunga abi...

Yorum

• BordoMavi.Net Taraftar Ödülleri

Yorum

• İlk olarak speedy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nasıl ındırcez
                              kardeş ilk önce youtube gir indirmek istediğin videonun yan kısmında url yazıyor onu kopyala sonra vixy.net gir sarı bölgeye yapıştır starta tıkla o yükleyip karşına bir link verecek ona tıkla ve bilgisayarına indirebilirsin multemedya yardım başlığında da benim anlattıklarım gösterilmiş şekilde var eğer inderemessen bende Trabzonspora aşkımız var msnden atabilirim sana
                              En son macka61 tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 16:34.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kardeş ilk önce youtube gir indirmek istediğin videonun yan kısmında url yazıyor onu kopyala sonra vixy.net gir sarı bölgeye yapıştır starta tıkla o yükleyip karşına bir link verecek ona tıkla ve bilgisayarına indirebilirsin multemedya yardım başlığında da benim anlattıklarım gösterilmiş şekilde var eğer inderemessen bende Trabzonspora aşkımız var msnden atabilirim sana
                                video dovloader programını kullanarak youtube ve videogoogle den dovland yapabilirsiniz
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X