Eline sağlık Tunga abi çok güzel olmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Miroslaw Szymkowiak
ben simeki cok ama cok ozledimmmmEn son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 14.04.2007, 09:57.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Youtube'da gezinirken bakın ne buldum:
Hazırlayan da tanıdık birisi:Tunga Abi..
Yahu ben bu videoyu niye önceden görmedim
En son antagonist tarafından düzenlendi; 14.04.2007, 21:25.
Yorum
-
Arkadaşlar merhabalar , ben bundan yakalşık 6-7 ay önce 128 Mblık FATİH TEKKE ELVEDA klibi indirmiştim.. Ama format yemek zorunda kaldı bilgisayarım ve gitti..
Siteyi alt üst ettim o video yu bulamadım..
ALLAH RIZASI İÇİN o video nun linkini bilen varsa koysun.. ne zamandır arıyorum bulamıyorum..
şimdiden teşekkürler...En Kötü Gününde Seni sevdik Biz...
Yorum
-
İlk olarak ERCAN_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar merhabalar , ben bundan yakalşık 6-7 ay önce 128 Mblık FATİH TEKKE ELVEDA klibi indirmiştim.. Ama format yemek zorunda kaldı bilgisayarım ve gitti..
Siteyi alt üst ettim o video yu bulamadım..
ALLAH RIZASI İÇİN o video nun linkini bilen varsa koysun.. ne zamandır arıyorum bulamıyorum..
şimdiden teşekkürler...İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim o vidyoyu ben yapmistim, ama maalesef Youtube ve Digiturk sagolsun, vidyoyu sildiler. Filefront'tan da silindi dosya ama bende hala bir kopyasi mevcut. Bide upload ederim yakinda ve sanada bildiririm.En son bordobluex tarafından düzenlendi; 16.04.2007, 19:35.
Yorum
-
Kardeşimmm , ne kadar teşekkür etsem azdır.. Allah razı olsunn... eyv...İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn Kötü Gününde Seni sevdik Biz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum