Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Multimedya Öneri,Görüş ve Destek

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Tunga abi sorunuza cevap olası açısından bende denedim fakat olmuyor! Trabzonsporun orta sahası mb cinsinden çok yer kaplıyor. O bölümü silince de bu kez defansın görüntüden çıkartması gerekiyor ama o da sabit çakılı olduğu için çıkartamıyorum.
    Ben bu sorunu bir hata raporu olarak Mikrosoft'a gönderdim. Size de bu yolu öneririm.

Yorum

bordobluex bu soru ve cevabı Ne dediler, ne demeliler'e taşıyorum.

Cevap gerçekten de güzeldi.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Teşekkür ederim efendim

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @Dere61

Vcd çin de MPEGAV klasöründe AVSEQ adında bir .dat dosyası olur. AVSEQ.dat dosyasını önce .mpg yapmalısın. VCDGear adında küçük ve ücretsiz bir yazılımla bu yapılabilir.

VCDGear yazılımını buradan indirebilirsin.

AVSEQ.dat dosyasını .mpg yaptıkdan sonra Windows Movie Maker içine alıp oldukça küçük boyutlara getirebilir ve bölebilirsin.

Müsadenle *.dat uzantılı video dosyaların *.mpg'e dönüştürme hakkında bir ek de ben yapmak istiyorum.

.dat doyalarının uzantısını .mpg uzantısına çok basit ve programsız çevirip Movie Maker Programını içine atabilirsiniz.

Bunun için Dosya Görünüm Ayarlarınızdan dosya uzantılarını açmanız gerekiyor.

Dosya uzantılarını açmak için....

Bu ayarı yaptıktan sonra dosyalarınızın uzantılarını görebileceksiniz.

Daha sonra dosya adını değiştirir gibi uzantısını .mpg yapınız. Yani .dat uzantısını silip .mpg yazınız.

Artık .mpg uzantılı videonuzu Movie Maker programının içine atabilirsiniz.

Not: Bu yolu kullanarak bir çok video uzantısını değiştirerek Movie Makerda kullanabilirsiniz. [.dat, flv, wmv, avi, amv...] (tabiki codec sorunu olmadıkça)

Kolay gelsin.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

All You Can Upload

Aynı anda çoklu resim yükleyebileceğimiz bir site daha. imageWaiter

Yüklemek istediğiniz resimleri seçip Start Uploading düğmesini tıklayın. Yükleme bittikten sonra gerekli linkleri alacaksınız.

İşte indirme linklerimiz. Bildiğiniz gibi resminizin forumda doğrudan görüntülenmesi için Direct Link'i seçmelisiniz. Büyük resimler için uygun olan önizlemeli görünüm için ise Thumbnail for forums linkini seçmeniz gerekiyor.
            En son bordobluex tarafından düzenlendi; 17.07.2008, 18:47.

Yorum

• Web Tabanlı Olarak

Aşağıdaki sitelerden youtube videoların linklerini yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilir ve diğer formatlara çevirebilirsiniz.

1. http://vixy.net/
              2. http://keepvid.com/
              3. http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
              4. http://www.downloadandsaveyoutubevideos.info/
              5. http://www.zamzar.com/
              6. http://www.youtubia.com/
              7. http://www.vidgrab.com/
              8. www.youtubex.com
              9. http://heywatch.com/
              10. http://www.mediaconverter.org/
              11. http://www.kcoolonline.com/
              12. http://www.kissyoutube.com/
              Windows Programlarıyla

13- VDownloader

14- YouTube Grabber

15- Orbit Downloader

16- My Video Downloader

17- KeepV

18- VideoGet

19- TubeSucker

MacOs İçin Program

20- Get Tube

Linux için Program

21- Youtube-dl

22- YouTube Ripper

Firefox Eklentileri İle

23- Ook? Video Ook!

24- Vidtaker
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Bu şekilde Youtube ve benzeri sitelerden video indirme sıkıntısına son noktayı koymuş oluyoruz. Eline sağlık Özgür

Yorum

Soru : Ses kayıtlarını,çeşitli ses dosyalarını karıştırabileceğim,zaman ayarı olan,movie maker'a oranla daha çok yönlü bir program var mıdır acaba? Karaoke tarzı bir program da olabilir.

Alternatif : Sadece ses üzerine olmasa da movie maker gibi yine,ama sesle daha rahat oynayabileceğimiz bir video programı tavsiye edebilir misiniz bana değerli büyüklerim?

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soru : Ses kayıtlarını,çeşitli ses dosyalarını karıştırabileceğim,zaman ayarı olan,movie maker'a oranla daha çok yönlü bir program var mıdır acaba? Karaoke tarzı bir program da olabilir.

Alternatif : Sadece ses üzerine olmasa da movie maker gibi yine,ama sesle daha rahat oynayabileceğimiz bir video programı tavsiye edebilir misiniz bana değerli büyüklerim?
                    Sony Vegas var bu konu için.Profesyonel kullanıcılarında tercihi.
                    İstersen 30 günlük deneme sürümü var.Bulabilirsin nette
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

Teşekkürler Miraç,bakacağım şimdi

Yorum

Sorular;

1- Folder guard (latest version) (dosya şifreleme programı) Vista ile uyumlu çalışmıyor. Alternetif bir program var mıdır önerebileceğiniz ya da çözümü varsa nedir?

2- Mov dosyasını Avi ye veyahut WMA ya çevirebileceğim bir program önerebilirmsiniz (vista uyumlu ve free olması tercihimdir)....

Multimedya HAyden daha....
                        En son İHSAN tarafından düzenlendi; 06.09.2007, 15:06.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Hala foruma fotoğraf eklemeyi tam bilemeyen üyelerimiz için bi tarifte ben yapabilir miyim?
                          Ön sayfada Bordobluex arkadaşımız yapmış ama

Bilgisayarımızdaki bir resmi forumda yayınlamak için önce ona adres almalıyız.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

tıklıyoruz.Önümüze çıkan sayfadaki Gözata tıklayıp bilgisayarımızdaki resmi buluyoruz.

Sonra resize image yazan yeri işaretliyoruz. Bu menude işimize yarayacak iki özellik var,

---> Seçtiğimiz resmi avatar olarak kullanmak istiyorsak 100*75 (Avatar) seçiyoruz
                          ---> Mesajımıza normal bir resim ekliyor isek; 320*240 , 640*480 , 800*600 seçeneklerinden herhangi birini seçiyoruz ( Büyük resimler forum sayfasını kaydırmasın diye )

Önemli
                          **; Bir veya daha fazla resim ekleyeceksek hepsine aynı boyutu seçersek mesajımız daha düzenli görünür...
                          **; resize image kutusunu işaretlemezseniz site size remin orjinal boyutlarıyla sonuçlarını verir...

Sonra host it yazan yere tıklıyoruz.Bize şöyle bi sayfa çıkacak az bekledikten sonra. ldu

Ve Host it! yazan yeri tıklayarak resmimizin upload edilmesini bekliyoruz, Açılan yeni sayfada bize 9 seçenekli resim adresleri sunulacak bizim işimize yarayacak iki adres satırı var...

*** 2. seçenekte [Thumbnail for forums (1) ] Resmimizin orjinal boyutu sayfayı kaydıracak kadar büyük ise kullanılır, Ve orda yazan adresi olduğu gibi kopyalayarak mesaj kutumuza yazıyoruz (img butonunu kullanmaya gerek yok) Sonuçta mesajınızda resmin küçük bir önizlemesi görünüyor ve okuyanlar küçük resime tıklayınca orjinal resiminizi ayrı bir sayfada izleyebiliyor...

*** 9. yani en son verdiği adres [ Direct Link to image ] en çok kullandığımız ve işimize yarayan bölüm. Bu adres Resmimizin imageshack ta saklandığı asıl adres bunu kopyalıyoruz ve mesajımızda img (resim ekle) butonuna tıklayarak çıkan küçük pencereye yapıştırıp onaylıyoruz.

veya elle [ img]Resimin adresi[ /img] şeklinde elle adresi giriyoruz...

Böylece resmimiz olduğu gibi mesajımızda görünecek...

İmageshack üyelik olmadan da resim alabileceğiniz bir site ama ücretsiz üye olursanız daha iyi olur, böylece daha önce eklediğiniz resimlere ulaşabilir, albüm oluşturabilir, slideshow şeklinde resimleri izleyebilirsiniz..

not: Resimler arasına yazdığım notlar tam seçilsin diye koyu font kullandım.

Yorum

Çok güzel anlatmışsınız efendim. Çok teşekkür ederiz

Bende Kliplere Yazı-imza eklemeyi anlatmaya çalışıcam..

Yorum

Windows XP işletim sisteminizle bütünleşik olarak gelen Windows Movie Maker video montaj programıyla videoya bu örnekteki gibi yazı eklemeyi göreceğiz:

# Başlat, Programlar, Windows Movie Maker yolunu takip ederek programı çalıştırın.

# Program üst ana menüsünden Dosya, Koleksiyonlar'a Al (Ctrl+I) seçeneğinden üzerine yazı eklemek istediğiniz videonuzu seçin.

Movie Maker içine aldığınız filmi Video alanına taşımanız gerekiyor

Şimdi sıra yazınızı hazırlamaya geldi:

Windows Movie Maker üst menüsünden Araçlar, Yazı ve Jenerik seneğini tıkladığınızda grafikdeki menüyü açmış olursunuz.

Başlığı seçili klibin üzerine seçeneğini seçtikten sonra, Yazı animasyonu, Yazı Tipi gibi menülere de ulaşabileceksiniz.

Buraya kadar doğru yaptıysanız Video önizleme pencersinde bu sonucu görmüş olursunuz:

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 17.09.2007, 16:58.

Yorum

Bu konuda burada emek verip açıklamalar yapan başta Bordobluex ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler ederim.Yanlız ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmayalım arkadaşlar.Videokliplerinizi yaparken özellikle BMN-logosunu arka plana koymayı unutmayın.Bu konuya herkes itina ile uyarsa herkes BMN'yi daha iyi tanımış olur.Ayrıca biz bir aile olduğumuz için bu logoyu BMN ile ilgili kliplerde kullanmanız gerekmektedir.Herkes bu konuya riayet ederse çok memnun oluruz...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Çalışıyor...
                                X